Iz Benetk na vzhodno obalo ZDA že za 297€, na zahodno obalo pa za 363€!

by

31.1.2018: S prevozniki British Airways, Lufthansa, Air Canada,… poceni v ZDA iz Benetk! Povratne vozovnice v Philadelphio so na voljo že za samo 297€, New York že za 332€, Miami 357€, Los Angeles 365€,… Ker so prevozniki različni in za cene veljajo različni pogoji vam predlagamo, da z nakupom ne odlašate. Ponavadi so sicer za iste termine na voljo podobne cene različnih prevoznikov. Najcenejši leti v Philadelphio so na voljo v first minute ponudbi. Sicer pa lahko po podobnih cenah v ZDA poletite tudi že prej (zima/pomlad 2018).

Primeri:

Benetke – New York 332€

Benetke – Philadelphia 297€

Benetke – Boston 338€

Benetke – Miami 357€

Benetke – Los Angeles 363€

Benetke – San Francisco 377€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za številne destinacije v ZDA lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJTrenutno poteka akcija za slednjo kartico, saj jo lahko kupite 20% ceneje (do 15.8.2016).

Več o potovanju v New York pa v prispevku popotnice Nine:

Izlet v New York – popotniški vodnik

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, je pa potrebno pred letom izpolnit obrazcev ESTA, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, koda za 10% popusta: JUICY (do 4.6.2017),v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

3.7.2017: Akcija se je iztekla

2.7.2017: S prevoznikom British Airways poceni v ZDA iz Benetk! Najboljša cena je na voljo za lete v New York 338€, dobre cene pa so na voljo tudi za lete v različna druga mesta. Cene vključuje ročno in 1 kos dodatne prtljage, termini so na voljo od konca avgusta naprej, akcija pa traja do 2.7.2017!

Primeri:

Benetke – New York 338€ (Na voljo sicer najde tudi za 305€, a je to z družbo TAP, ki ne vključuje dodatne prtljage!)

Benetke – Philadelphia 324€ (z nekaj daljšim prestopom, na povezavi malo nižje pa tudi za 336€ s samo enim kratkim prestopom)

Benetke – Miami 362€

Na zahod ZDA (Las Vegas, San Francisco, Los Angeles) pa v isti ponudbi že za 400€ – več TUKAJ

Nakup po le nekaj višjih cenah je možen tudi direktno na spletni strani prevoznika British Airways.

24.3.2017: Akcija prevoznika British Airways (in partnerjev) še vedno poteka! Še vedno lahko najdete tudi najcenejše lete brez menjave letališča v Londonu, sploh za potovanja v New York! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. V primeru, da bi v ZDA potovali v poletni sezoni, preverite še TO AKCIJO za odhode iz Ljubljane.

1.12.2016: Nova akcija prevoznika British Airways za lete iz Benetk v ZDA! Karte so na voljo v številnih terminih do začetka leta 2018, akcija pa traja do konca januarja 2017 oziroma do razprodaje prostih mest. V večih terminih so najugodnejše vozovnice na voljo samo z menjavo letališča v Londonu. Če vam to ne ustreza, so na iste termine običajno možne tudi malce dražje karte brez prestopanja.

Poteklo:

16.9.2016: Akcija prevoznika British Airways iz BenetkNew York! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 300€, na voljo pa so termini od oktobra 2016 do marca 2017 z izjemo novoletnih terminov. Na nekatere dni je v Londonu potrebno zamenjati letališče. Če na vaš izbrani datum ni na voljo letov brez prestopov, poskusite z iskanjem dan prej ali kasneje. Akcija traja do 19.9.2016.

Primer:

Benetke – New York 300€

vceny300e

vce-nyc-315

Poteklo:

26.7.2016: Poceni leti prevoznika British Airways iz Benetk so še vedno na voljo! V Nairobi lahko še vedno poletite za samo 350€, New York pa lahko po ceni okoli 400€ odpotujete tudi za božične in novoletne počitnice!

Benetke – New York 382€ 400€

Benetke – New York 406€ (novoletni termin)

Benetke – New York 406€ (božični termin)

Benetke – Nairobi 351€

1.7.2016: Edit: Dodali smo še eno poceni destinacijo v isti akciji, New York! Tja lahko odpotujete že za samo 382€!

Prevoznik British Airways ponuja ugodne lete iz Benetk v Kenijo in New York! Lete v glavno mesto Nairobi lahko kupite že za samo 332€, na voljo pa je veliko terminov v obdobju akcije, od septembra 2016 do marca 2017. Akcija ne velja za obdobje okoli novoletnih praznikov, traja pa do 31.7.2016. Običajno je pri najcenejših vozovnicah v Londonu potrebna menjava letališča, čemur pa se lahko izognete, če izberete malce dražji let (nekaj €, odvisno od termina).

Primer:

Benetke – Nairobi 351€

Benetke – New York 382€ 400€

vce-nbo-332