British Airways iz Benetk: povratne vozovnice v ZDA že za samo 354€!

by

6.6.2017: S prevoznikom British Airways poceni v ZDA iz Benetk! Najboljša cena je na voljo za lete v New York 354€, dobre cene pa so na voljo tudi za lete v različna druga mesta. Cene so na voljo od konca avgusta naprej, akcija pa traja do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Benetke – New York 354€ (na povezavi lete s kratkimi prestopi najdete nekoliko nižje na razpredelnici)

Benetke – Miami 398€

Benetke – Los Angeles 462€ 

Benetke – San Francisco 451€

V ZDA ugodno tudi z drugimi prevozniki (Lufthansa in partnerji):

Benetke – Philadelphia 383€

Benetke – Boston 373€

Za številne destinacije v ZDA lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJTrenutno poteka akcija za slednjo kartico, saj jo lahko kupite 20% ceneje (do 15.8.2016).

V pomoč pri odločitvi o nakupu letalskih kart ter pri kasnejšem načrtovanju potovanja si na TEJ POVEZAVI poglejte primere popotovanj po Severni Ameriki, ki jih je pripravila Agencija Oskar, ki vam lahko uredi tudi nakup letalskih kart iz zgornje ponudbe. Za povpraševanje jih kontaktirajte na email avio@agencija-oskar.si

Več o potovanju v New York pa v prispevku popotnice Nine:

Izlet v New York – popotniški vodnik

 

V pomoč pri odločitvi o nakupu letalskih kart ter pri kasnejšem načrtovanju potovanja si na TEJ POVEZAVI poglejte primere potovalnega načrta po Grčiji, ki jih je pripravila Agencija Oskar, ki vam lahko uredi tudi nakup letalskih kart iz zgornje ponudbe. Za povpraševanje jih kontaktirajte na email avio@agencija-oskar.si.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna – ESTA (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, koda za 10% popusta: JUICY (do 4.6.2017),v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

24.3.2017: Akcija prevoznika British Airways (in partnerjev) še vedno poteka! Še vedno lahko najdete tudi najcenejše lete brez menjave letališča v Londonu, sploh za potovanja v New York! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. V primeru, da bi v ZDA potovali v poletni sezoni, preverite še TO AKCIJO za odhode iz Ljubljane.

1.12.2016: Nova akcija prevoznika British Airways za lete iz Benetk v ZDA! Karte so na voljo v številnih terminih do začetka leta 2018, akcija pa traja do konca januarja 2017 oziroma do razprodaje prostih mest. V večih terminih so najugodnejše vozovnice na voljo samo z menjavo letališča v Londonu. Če vam to ne ustreza, so na iste termine običajno možne tudi malce dražje karte brez prestopanja.

Poteklo:

16.9.2016: Akcija prevoznika British Airways iz BenetkNew York! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 300€, na voljo pa so termini od oktobra 2016 do marca 2017 z izjemo novoletnih terminov. Na nekatere dni je v Londonu potrebno zamenjati letališče. Če na vaš izbrani datum ni na voljo letov brez prestopov, poskusite z iskanjem dan prej ali kasneje. Akcija traja do 19.9.2016.

Primer:

Benetke – New York 300€

vceny300e

vce-nyc-315

Poteklo:

26.7.2016: Poceni leti prevoznika British Airways iz Benetk so še vedno na voljo! V Nairobi lahko še vedno poletite za samo 350€, New York pa lahko po ceni okoli 400€ odpotujete tudi za božične in novoletne počitnice!

Benetke – New York 382€ 400€

Benetke – New York 406€ (novoletni termin)

Benetke – New York 406€ (božični termin)

Benetke – Nairobi 351€

1.7.2016: Edit: Dodali smo še eno poceni destinacijo v isti akciji, New York! Tja lahko odpotujete že za samo 382€!

Prevoznik British Airways ponuja ugodne lete iz Benetk v Kenijo in New York! Lete v glavno mesto Nairobi lahko kupite že za samo 332€, na voljo pa je veliko terminov v obdobju akcije, od septembra 2016 do marca 2017. Akcija ne velja za obdobje okoli novoletnih praznikov, traja pa do 31.7.2016. Običajno je pri najcenejših vozovnicah v Londonu potrebna menjava letališča, čemur pa se lahko izognete, če izberete malce dražji let (nekaj €, odvisno od termina).

Primer:

Benetke – Nairobi 351€

Benetke – New York 382€ 400€

vce-nbo-332