TAP Portugal iz Benetk: Toronto že za samo 296€ (first minute)!

by

11.4.2018: Ugodni first minute leti iz Benetk v Kanado! V Toronto lahko s prevoznikom TAP odpotujete že za samo 296€ Najugodnejši termini so na voljo za first minute termine (november 2018 do februar 2019), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest. Na voljo so tudi enosmerne karte po polovični ceni povratne karte! Pozor: v najnižji ceni je vključena samo ročna prtljaga, dodatna prtljaga se doplača po ceniku letalske družbe TAP.

Benetke – Toronto 296€

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna (ETA, več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, koda za 10% popusta: JUICY (do 4.6.2017),v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

26.2.2018: Poleg super ugodnih first minute letov v Kanado iz Benetk smo dodali še poceni last minute lete v brazilski mesti Rio de Janeiro in Brasilia! Povratne last minute (marec) vozovnice so na voljo že za samo 320€! Žal je na voljo le omejeno število terminov z odhodi naslednji teden. Po nekoliko višji ceni pa tudi še nekaj dni pozneje.

Benetke – Rio de Janeiro 325€ (odhod 7.3.)

Benetke – Rio de Janeiro 423€ (odhod 14.3.)

Benetke – Brasilia 318€

12.12.2017: Ugodni leti iz Benetk v Brazilijo! V mesto Recife ali Belem lahko s prevoznikom TAP odpotujete že za samo 339€!  Najugodnejši termini so na voljo od marca 2018 naprej (za Belem pa samo first minute termini), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest. V eno smer je po najnižji ceni običajno daljši postanek v Lizboni in/ali v Portu. Na voljo so tudi enosmerne karte po polovični ceni povratne karte! Pozor: v najnižji ceni je vključena samo ročna prtljaga, dodatna prtljaga se doplača po ceniku letalske družbe TAP.

Benetke – Recife 339€

Benetke – Belem 340€ (first minute)

17.11.2017: Ugodni leti iz Benetk v Brazilijo! Mesto Sao Paulo je dosegljivo že za samo 333€, Recife pa za 337€!  Najugodnejši termini so na voljo od marca 2018 naprej, cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest. V eno smer je po najnižji ceni daljši postanek v Lizboni in/ali v Portu. Na voljo so tudi enosmerne karte po polovični ceni povratne karte! Pozor: v najnižji ceni je vključena samo ročna prtljaga, dodatna prtljaga se doplača po ceniku letalske družbe TAP.

Benetke – Sao Paulo 333€

Benetke – Recife 339€

V isti akciji so na voljo tudi ugodni leti v Dakar (Senegal) – povratne karte so na voljo že za samo 247€!

Benetke – Dakar 247€

3.8.2017: Super poceni leti v Senegal iz Benetk/z Dunaja! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 216€ v first minute terminih, za potovanja pred novim letom pa boste odšteli le nekaj 10€ več. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, najugodnejši leti pa žal ne vključujejo check-in prtljage.

Primeri:

Benetke – Dakar 235€ (first minute)

Dunaj – Dakar 216€

Še vedno ugodno tudi v Slonokoščeno obalo (in v first minute terminih še na številne druge destinacije, kamor TAP opravlja prevoze):

Benetke – Abidjan 300€ (oktober)

Benetke – Recife 361€ 

22.6.2017: Poleg zanimivih afriških destinacij smo dodali še poceni lete v Brazilijo! Tja lahko z bližnjih italijanskih letališč poletite že za 307€! Rio de Janeiro je za 307€ dosegljiv tudi v času svetovno znanega karnevala! Cene (predvsem first minute) so na voljo do razprodaje prostih mest. Za lažje iskanje najugodnejših datumov obiščite stran prevoznika TAP.

8.6.2017: S prevoznikom TAP iz Benetk super poceni v Gano in v Slonokoščeno obalo! Povratne vozovnice so od oktobra naprej na voljo že za samo 311€/295€. V ceno je všteta ročna prtljaga (dokup check-in prtljage možen tekom rezervacije). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. Še vedno lahko najdete tudi odlične cene za številne druge destinacije v mreži prevoznika (večinoma first minute cene).

Primeri:

Bologna – Rio de Janeiro 330€

Benetke – Rio de Janeiro 361€

16.5.2017: Še vedno lahko po odlični ceni 320€ odletimo v New York iz Benetk s prevoznikom TAP! Gre za first minute termine (najugodnejše karte so na voljo za potovanja od novembra naprej). Še vedno pa so po nizkih cenah na razpolago tudi ugodne karte na druge destinacije v mreži prevoznika.

4.5.2017: Super poceni v Brazilijo! Iz Benetk ali Münchna lahko v mesto Belem s prevoznikom TAP poletite že za samo 327€! Na voljo so posamezni termini od septembra do decembra 2017. Možen je tudi nakup poceni enosmernih letov v primeru, da bi radi nakombinirali več različnih destinacij na enem potovanju. Ker obstaja možnost, da gre pri cenah za error fare vam priporočamo, da z nakupom ne odlašate!

Primeri:

Benetke – Accra 311€

Benetke – New York 320€ (november)

Benetke – New York 320€ (januar)

Benetke – Toronto 285€

Benetke – Toronto 369€ (novoletni termin!)

Benetke – Caracas 408€

Benetke – Accra (Gana) 319€

Benetke – Fortaleza 346€

Benetke – Senegal 232€

Benetke – Belem 351€

Benetke – Belem 175€ (enosmerni)

Benetke – Miami 378€

muc-bel-327