Še vedno: Boston iz Budimpešte z družbo Norwegian že za 297€ (povratna)!!

by

28.9.2016: Še vedno lahko po super nizkih rednih cenah iz Budimpešte poletite v Boston! Nakup kart je možen preko spodnjih obnovljenih povezav.

29.6.2016: Prevoznik Norwegian iz Budimpešte ponuja super poceni lete v Boston! Povratne vozovnice so v posameznih jesenskih terminih na voljo že za samo 297€! Na poti proti Bostonu je v Londonu dolg postanek (potrebna je ena nočitev), vendar je to za marsikoga prednost, saj si lahko tako spotoma ogleda še eno evropsko metropolo. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest. Na voljo so tudi leti s krajšimi prestopi za 367€.

Primera:

Budimpešta – Boston 297€

Budimpešta – Boston 367€ (krajši prestopi)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-bos-295