Ugodno na čudovito destinacijo: Ekvador iz Benetk že za samo 504€ (povratna)!

by

9.10.2017: Zanimiva eksotična destinacija je iz Benetk še vedno dosegljiva po odlični ceni! Povratne vozovnice v Ekvador (mesto Guayaquil) so na voljo že za samo 504€! Po taki ceni je možno potovati v več različnih zimskih terminih (januar-marec 2018, poletje na južni polobli), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Guayaquil 504€ (februar 2018)

Zanimiva destinacija v Ekvadorju je tudi Galapagos, kamor lahko ugodno poletite iz vseh večjih mest, karte za svoje termine pa lahko poiščete tukaj.: Quito – Galapagos

 

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini

Poteklo:

8.9.2017: Še ceneje v Ekvador! Povratne vozovnice v mesto Guayaquil so lahko vaše že za 483€!

14.7.2017: Čudovita, a na naši strani manjkrat omenjena destinacija – Ekvador! Povratne vozovnice iz Benetk v Quito so na voljo že za 530€! Cene za lete v to državo se sicer redko spustijo pod 600€. Tokratna akcija velja za lete v posameznih terminih v novembru in decembru 2017 ter v prvih mesecih leta 2018, traja pa do 31.7.2017.