Peru iz Benetk že za 540€ (s check-in prtljago)

by

15.11.2018: S prevoznikom Air Canada ugodno v Peru iz Benetk! Povratne letalske karte v Limo so na voljo že za samo 540€ – v ceno pa je všteta tudi check-in prtljaga. Po najnižjih cenah so na poti tudi daljši postanki (običajno vsaj eden), v spodnjem primeru je daljši postanek v Montrealu (možnost ogleda mesta). Po taki ceni so na voljo posamezni termini do junija 2019, cene pa bodo take do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Lima 540€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
Skyscanner Hotels (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Poteklo:

18.10.2018: Prevoznik Air France je v prodajo dal znižane cene kart za lete v zanimivi državi Ekvador ali Peru! Limo, Quito ali Guayaquil lahko odpotujete že za samo 518€! Cene najdete v posameznih terminih januarja, februarja, maja in junija 2019, morda pa tudi še kakšen termin vmes. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, kar se za tako eksotične in priljubljene destinacije lahko zgodi zelo hitro. Spodaj smo dodali še povezavo za let na Galapagos (295€) iz Guayaquila.

Primer:

Benetke – Guayaquil 518€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Benetke – Quito 518€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Benetke – Lima 518€

Nakup kart v slovenščini (*) na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Zanimiva destinacija v Ekvadorju je tudi Galapagos, kamor lahko ugodno poletite iz vseh večjih mest, karte za svoje termine pa lahko poiščete tukaj.: Guayaquil – Galapagos 295€ (primer za zgornji termin)

9.10.2017: Zanimiva eksotična destinacija je iz Benetk še vedno dosegljiva po odlični ceni! Povratne vozovnice v Ekvador (mesto Guayaquil) so na voljo že za samo 504€! Po taki ceni je možno potovati v več različnih zimskih terminih (januar-marec 2018, poletje na južni polobli), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Guayaquil 504€ (februar 2018)

Zanimiva destinacija v Ekvadorju je tudi Galapagos, kamor lahko ugodno poletite iz vseh večjih mest, karte za svoje termine pa lahko poiščete tukaj.: Quito – Galapagos

8.9.2017: Še ceneje v Ekvador! Povratne vozovnice v mesto Guayaquil so lahko vaše že za 483€!

14.7.2017: Čudovita, a na naši strani manjkrat omenjena destinacija – Ekvador! Povratne vozovnice iz Benetk v Quito so na voljo že za 530€! Cene za lete v to državo se sicer redko spustijo pod 600€. Tokratna akcija velja za lete v posameznih terminih v novembru in decembru 2017 ter v prvih mesecih leta 2018, traja pa do 31.7.2017.