Do 25% cenejši leti z Easyjet! Letalske karte v Berlin iz LJ 29€, London 32€,…

by

24.1.2019: Akcija prevoznika Easyjet! Letalske karte so v tokratni akciji znižane za do 25%! Ugodneje lahko tako poletite tudi v Berlin ali London (iz Ljubljane), z okoliških letališč pa še na druga letališča, kamor prevoznik leti (npr. Lanzarote, Edinburgh, grški otoki iz Benetk). Akcija velja za lete od sredine februarja do začetka junija 2019!

Primeri povratnih kart*:

Ljubljana – Berlin SXF 29€ 

Ljubljana – London STN 32€

Ljubljana – London LGW 44€

*Cene veljajo za posamezno osebo, če potujeta dva potnika na isti rezervaciji. Najnižje cene večkrat pokaže šele po preusmeritvi na stran prevoznika.

Za nakup letalskih kart po znižanih cenah obiščite spletno stran prevoznika Easyjet.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
Skyscanner Hotels (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

vce-mar17

22.12.2016: Nova akcija družbe Easyjet! Letalske vozovnice (tudi iz Ljubljane) so znižane za 20%! Akcija traja do 12.1.2016, za odhode od februarja do začetka julija 2017, oziroma do razprodaje prostih sedežev. Za nakup letalskih kart obiščite spletno stran prevoznika: Easyjet.

Primeri cen letalskih vozovnic (enosmerne):

Ljubljana – London od 17,5€, povratna 51€: Ljubljana – London 51€

Benetke – Berlin/London 19,5€, Pariz 21€, Copenhagen 24€, Praga 24€, Amsterdam 24€,…

Milano – Marakeš 20€, Ciper 21€, Ibiza 24€, Tenerife/Lanzarote 26€…

vce-easy-dec16

22.7.2016: Nova akcija družbe Easyjet! Letalske vozovnice (tudi iz Ljubljane) so znižane za 20%! Akcija traja do 26.7.2016, za odhode od septembra do sredine decembra 2016 oziroma do razprodaje prostih sedežev. Za nakup letalskih kart obiščite spletno stran prevoznika: Easyjet.

Primeri letov iz Benetk:

vce-easy-jul16

Poteklo:

11.3.2016: Nova akcija družbe Easyjet! Letalske vozovnice (tudi iz Ljubljane) so znižane za 20%! Akcija traja do 15.3.2016, za odhode od aprila do začetka julija oziroma do razprodaje prostih sedežev. Za nakup letalskih kart obiščite spletno stran prevoznika: Easyjet.

vce-easyjet-mapa

4.1.2015: Novoletna akcija družb Easyjet in Easybus! Letalske vozovnice (tudi iz Ljubljane) so znižane za 20%, sedeži na letaliških transferjih, ki jih opravlja Easybus pa za 50% (enosmerne vozovnice že za dober evro)! Akcija Easybusa traja do 13.1.2016, za odhode v februarju in marcu, akcija Easyjeta pa prav tako do 13.1., po znižanih cenah pa lahko odletite vse do 6.7.2016.

30.1.2015: Družba Easyjet nam spet ponuja 20% popusta na svoje lete. Popust velja do torka, 3.februarja 2015, za lete v obdobju od 24.2.2015 do 8.7.2015. Pri nas in v naši okolici je kar nekaj letališč, kamor družba leti. Spodaj je navedenih nekaj primerov cen, več informacij in nakup kart pa opravite na spletni strani Easyjet. Nižje cene lahko dosežete tudi s tem, da kupite več kart naenkrat (lahko tudi za več destinacij).

Nekaj primerov ugodnih cen povratnih letalskih vozovnic:

  • Ljubljana – London 77€
  • Benetke (Marco Polo) – Pariz 54€, Ženeva 46€, Berlin 69€, London Gatwick 72€
  • Milano – Marakeš 45€, Casablanca 60€, Tenerife 95€, Malta 48€

Cena vključuje vse letališke takse in ročno prtljago standardnih velikosti. Znižane cene so označene z oznako “Save” ob izboru leta v pregledu letov v obdobju treh dni. Za boljšo preglednost najnižjih terminov pa lahko uporabite “Three week view” ali “Year view”.

mxp-marakeš-jan15 mxp-malta-jan15