Poteklo: Z Dunaja v Mehiko (Cancun) že od 417€!

by

Edit: Cene na žalost niso več na voljo.

23.11.2016: Spet lahko ugodno poletimo z Dunaja v Cancun! Povratne vozovnice so na voljo že od 417€ naprej, po takih in podobnih cenah pa je možno potovati vse do maja 2017, cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest. Po le malo višjih cenah lahko vozovnice kupite tudi na spletni strani prevoznika: KLM

Dunaj – Cancun 417€ (februar 2017)

Dunaj – Cancun 417€ (marec 2017)

Dunaj – Cancun 421€ (december 2016)

Za lažje iskanje najcenejših letov obiščite spletno stran prevoznika, kjer lahko karte poiščete z zelo preglednim iskalnikom: KLMV nekaterih terminih so na poti daljši postanki.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-cun-417

Poteklo:

Izjemno poceni iz Dunaj v Mehiko! Po akcijski ceni 355€ lahko v mesto Cancun na prekrasnem polotoku Jukatan, polnem sanjskih plaž in majevskih piramid, poletite v številnih terminih vse do konca junija 2017, tudi čez nekatere daljše novoletne termine, leti pa so na voljo tudi čez zimske počitnice. Akcija traja do 17.10.2016.

Primeri:

Dunaj – Cancun 355€

Dunaj – Cancun 382€ (čez novo leto)

viecancun355e viecancun381ekratkiprstopi

Po ceni 369€ pa so na voljo karte tudi iz Benetk, več TUKAJ