Z EasyJet iz Milana na Lanzarote že za samo 47€, skupaj s 7 nočitvami pa že za 152€/osebo (first minute)

by

18.4.2018: First minute: oddih na kanarskem otoku Lanzarote po odlični ceni! Povratne vozovnice iz Milana so na voljo že za samo 47€, skupaj s 7 nočitvami pa boste za počitnice odšteli že samo 152€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. V first minute terminih je na voljo še več povratnih letov na Lanzarote po podobni ceni!

Primer za termin 15. – 22.11.2018:

Milano – Lanzarote 47€

Primer nastanitve za zgornji termin:

Rooms Arrecife Centre 210€/2osebi

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

2.11.2017: Odlična ponudba je še vedno na voljo! Povratne vozovnice v predbožičnem času + 7 nočitev je na voljo že za samo 150€/osebo! 

28.9.2017: Predbožični oddih na kanarskem otoku Lanzarote po odlični ceni! Povratne vozovnice iz Milana so na voljo že za samo 45€, skupaj s 7 nočitvami pa boste za počitnice odšteli že samo 150€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primer za termin 14. – 21.12.:

Milano – Lanzarote 45€ 58€

Primer nastanitve za termin: Rooms Arrecife Centre 184€/2osebi

7.12.2016: Poceni na kanarski otok Lanzarote iz Milana (Bergamo)! Povratne vozovnice so v nekaj terminih na voljo že za samo 45€! Prevoznik je Easyjet, cena pa velja ob nakupu vsaj dveh vozovnic naenkrat (dva potnika). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

milan-ace-45

13.6.2016: Ponovno so na voljo poceni leti iz Milana na Lanzarote! V juliju lahko tja s prevoznikom Ryanair odpotujete za samo 79€! Na voljo je le nekaj terminov, zato pohitite z nakupom! Otok Lanzarote je četrti največji in najvzhodnejši otok arhipelaga Kanarskih otokov. Od Afriške obale je oddaljen le 125km, ime pa je dobil po barvi, ki na otoku prevladuje – oker (izvor iz jezika domačinov iz besede “Tytheroygaka”). Na otoku živi dobrih 140 tisoč prebivalcev, največje mesto pa je Arrecife. Otok je znan tudi po najdaljšem podvodnem tunelu, “Tunnel de la Atlantida”, ki je nastal zaradi vulkanskih aktivnosti.

Primer:

Bergamo – Lanzarote 79€

Možni odhodi po taki in podobnih cenah: 7., 12. in 14.7.

Povratki: 7., 12., 14., 19. in 21.7.

Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago: Namestitve Lanzarote.

bgy-ace-79

Poteklo:

14.4.2016: Noro nizka cena za Kanarske otoke! Povratne vozovnice za direktne lete iz Milana na Tenerife so v nekaj jesenskih terminih na voljo za samo 60€, na Lanzarote pa za samo 66€! Prevoznik je Easyjet, v ceno pa je vštet kos ročne prtljage. Take in podobne cene so na voljo predvsem v novembru in decembru, za nekaj 10€ več, pa tudi v ostalih mesecih po glavni poletni sezoni. Cene veljajo do razprodaje prostih sedežev.

Primera:

Milano – Tenerife 60€

Milano – Lanzarote 66€

mxp-tfs-60