Še vedno: iz Münchna v Avstralijo s prevoznikom Air China že za 561€!

by

12.9.2017: Še vedno poceni v Avstralijo iz Münchna! Povratne karte so na voljo že za 561€!

25.8.2017: Ponovno so na voljo ugodne karte v Avstralijo in na Novo Zelandijo s prevoznikom Air China! Povratne vozovnice v Melbourne so na voljo za samo 586€, Sydney za 595€, na Novo Zelandijo pa lahko odpotujete za 789€. Najugodnejše vozovnice najdete predvsem za first minute nakupe, posamezni pa so na voljo tudi že pred pomladjo 2018 (predvsem januarja). Možni so tudi novoletni termini (vendar le od 29.12. naprej, zato je veliko možnosti, da boste novo leto preživeli na letalu). Akcija traja do 10.10.2017 oziroma do razprodaje prostih mest.

Primeri:

München – Sydney 578€ 627€ (novoletni termin)

München – Sydney 570€ (prvomajski termin)

München – Melbourne 561€ (prvomajski termin)

München – Auckland 772€ (prvomajski termin)

Na poti je po en daljši postanek v Pekingu, kar je odlična priložnost za hiter ogled mesta. Za vstop na Kitajsko v tem primeru ne potrebujete vize (več TUKAJ). Akcija traja do razprodaje prostih mest.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, koda za 10% popusta: JUICY (do 4.6.2017),v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

12.4.2017: Prevoznik Air China iz Münchna ponuja ugodne lete v Avstralijo! Povratne vozovnice v mesto Sydney so v različnih terminih od konca oktobra do decembra 2017 lahko vaše že za 695€! 

muc-syd-693

Edit: Cena na žalost ni več na voljo.

29.1.2017: S prevoznikom Air China poceni iz Münchna na Novo Zelandijo! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 678€! Zaenkrat smo take cene našli za lete v maju in juniju 2017, povsem možno pa je, da so cene na voljo tudi v kakšnem drugem obdobju leta. Na spodnji povezavi iskalnik sprva ne pokaže najnižje cene. Med rezultati poiščite tiste lete, ki jih opravi prevoznik Air China, izberite “Select”, nato pa iz seznama agencij in ponudnikov kart izberite kar stran prevoznika Air China. Na strani bo potem prikazana nižja cena (če bo ta za vaš termin seveda na voljo). Možno je, da gre za error fare, zato z nakupom ne odlašajte.

Primer:

München – Auckland 678€

Na poti so daljši postanki v Pekingu, ki jih lahko izkoristite za ogled mesta.

muc-akl-678

Poteklo:

Ugodno iz Münchna na Novo Zelandijo! Povratne vozovnice s prevoznikom Air China so na voljo že za samo 827€! Po taki ceni lahko do Nove Zelandije poletite v prvih mesecih leta 2017, po podobnih cenah (pod 900€) pa lahko do te oddaljene in osamele države odletite čez celo leto (prevoznik China Southern). Nakup kart po teh cenah je mogoč do razprodaje prostih sedežev. V vsako smer je običajno daljši postanek v enem od kitajskih mest (Peking, Šanghaj ali Guangzhou), ki ga lahko izkoristite za oglede.

Primer:

München – Auckland 827€ (februar 2017)

München – Auckland 872€ (november 2016)

muc-akl-827