Kanada iz Ljubljane že od 478€, tudi v drugi polovici avgusta!!

by

3.3.2017: Ugodne cene za lete do Kanade (Toronto) iz Brnika! Z večinoma le enim prestopom (v Parizu) lahko do Toronta letite že za odličnih 478€!

Primeri:

ljuTOT478e

Akcija velja za odhode od ponedeljka do četrtka v obdobju od 15. maja do 26. junija in od 16. avgusta do 30. septembra 2017. Povratek ne sme biti v terminih od 1. julija do 31. avgusta 2017. Akcija velja do 2. aprila 2017 oz do odprodaje zalog poceni kart oz.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelclub ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.