Letalo z Dunaja na Gran Canario + 7 nočitev v apartmajih 3* za samo 234€/osebo (prvi maj)!

by

Španski prevoznik Iberia nam v okviru TE AKCIJE (ugodni leti v Madrid) omogoče tudi poceni povezavo na Kanarske otoke – povratna karta na otok Gran CanariaDunaja stane le 146€. V ceno je všteta ročna prtljaga standardnih dimenzij (56x45x25cm). Ugodni termini so še na voljo, za nakup pa obiščite spletno stran prevoznika Iberia (klik), saj omogoča preglednejše iskanje najcenejših letov.

Primeri datumov okoli prvega maja: 24.4. – 2.5., 25.4. – 2.5., 28.4. – 5.5., 28.4. – 6./7.5…

Za nastanitev na Gran Canarii priporočamo apartmaje Rocamar 3* z odlično oceno 8,5 (na potralu Booking.com) in ogrevanim zunanjim bazenom, nahaja pa se v mestu Puerto Rico na jugu otoka. Za 7 nočitev v času prvomajskih počitnic 25.4. – 2.5. boste odšteli le 176€/apartma, v katerem lahko bivajo 3 odrasle osebe.

Če potujeta samo dva, enotedenske počitnice z letalsko karto in spanjem v apartmajih Rocamar 3* stanejo le 234€/osebo!

Za raziskovanje skritih kotičkov predlagamo najem avtomobila pri najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen.

Na Dunaj vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).

vie-lpa-146 kanarci-apartma-feb15