Karibi iz Budimpešte (Guadeloupe ali Martinique) za samo 388€!

by

Akcija za lete na karibska otoka Guadeloupe in Martinique iz Budimpešte! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 388€! Akcija velja za lete do konca leta 2017, z izjemo poletnega časa. Akcija traja do 26.1.2017. Leti so nekoliko neugodnejši, saj je potrebno v obe smeri zamenjati letališče v Parizu (CDG-ORY). Glede na to, da gre za povezane lete, naj bi bilo med leti dovolj časa za zamenjavo letališča. Na check-in okencu pred letom povprašajte po karti za povezovalni avtobus med letališči.

Primera:

Budimpešta – Guadeloupe 388€

Budimpešta – Martinique 390€

Za le nekaj € več lahko izberete tudi lete brez dodatnega postanka v Amsterdamu.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-ptp-388