Kombinirani leti z bližnjih letališč v ZDA in Kanado že od 400€ naprej!

by

Ugodni kombinirani leti v Severno Ameriko! Odhod je z letališča v Zagrebu, povratek pa na Dunaj. V Severno Ameriko lahko letite v različnih kombinacijah, nekaj jih je v spodnjih primerih. Najugodneje lahko kombinirate med mesti Montreal, Toronto, Chicago, Philadelphia, Miami in New York, obstajajo pa tudi druge ugodne kombinacije. Cene za take kombinirane lete so pod 450€! Nakup kart po teh cenah je mogoč do razprodaje prostih sedežev preko spodnjih povezav na avstrijski strani Ebookers (v nemščini)! Karte po teh cenah so na voljo od novembra dalje.

Primeri:

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje

Do Zagreba (in nazaj z Dunaja) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

zag-yyz-ord-vie-400