Kuba iz Benetk v božičnem času za samo 458€ (povratna)!

by

7.11.2016: Še vedno so na voljo ugodni leti na Kubo! Iz Trsta se po nizkih cenah sicer ne da več leteti, še vedno pa lahko za samo 432€ 458€ Kubo obiščete iz Benetk! Za le malce višjo ceno lahko odpotujete tudi v božičnem in prednovoletnem času!

27.10.2016: Super cene za Kubo iz Trsta/Benetk! Z Alitalio in partnerji (Air France/KLM) lahko v Havano poletite že za samo 438€! Na poti je običajno samo en kratek postanek v Rimu. Cene so na voljo za potovanja v posameznih terminih od novembra 2016 do marca 2017, po takih cenah pa lahko vozovnice kupite do razprodaje prostih mest.

Primera:

Benetke – Havana 432 458€ (primer za december 2016)

Benetke – Havana 458€ (božični in prednovoletni termin)

Trst – Havana 440€ (primer za februar 2017)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

trs-hav-440

Poteklo:

Odpotujte na čudovito Kubo iz Benetk s prevoznikom Alitalia! Povratne vozovnice v zimskih terminih so na voljo že za samo 471€. Akcija velja za potovanja od decembra 2016 do konec marca 2017, z izjemo novoletnih terminov, traja pa do 4.10.2016! Na poti je samo en prestop v Rimu.

Primer:

Benetke – Havana 471€

vce-hav-471