Akcija LOT iz Ljubljane: Varšava samo 94€, ostala večja mesta na Poljskem 121€ (povratne, tudi poleti!)

by

11.1.2017: Nova akcija prevoznika LOT! V Varšavo lahko poletite že za samo 94€, v ostala večja mesta na Poljskem (Gdansk, Krakow, Wroclaw, Poznan,… pa že za samo 121€! Leti so po takih cenah na voljo vse od 10.2. do konca decembra 2017, tudi v najvišji poletni sezoni! V ceno je vštetih tudi 23kg check-in prtljage. Akcija traja do 17.1.2017.

Primeri:

Ljubljana – Varšava 94€ (prvi maj)

Ljubljana – Varšava 94€ (julij)

Ljubljana – Gdansk 121€ (julij)

Ljubljana – Krakow 121€ (julij)

Ljubljana – Szczecin 121€ 

Po le nekaj € višji ceni lahko karte kupite tudi na spletni strani prevoznika (priporočamo zaradi lažjega kasnejšega spreminjanja kart – imen ali terminov letov): Ljubljana – Varšava 99€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

lju-waw-94

6.1.2017: Akcija prevoznika LOT! Iz Ljubljane lahko v Varšavo v poletimo že za samo 74€! Akcija sicer velja samo za potovanja med 21.1. in 9.2.2017, traja pa do 9.1.2017! V ceno je všteta 8kg ročna prtljaga.

Primer:

Ljubljana – Varšava 74€

lju-waw-74

Last minute novoletni let v Varšavo iz Ljubljane! Povratne vozovnice za termin 31.12. – 6./7.1. so na voljo že za samo 96€! Prihod v Varšavo na zadnji dan starega leta je ob 19h, tako da ostane še dovolj časa za novoletno zabavanje. Cena je na voljo do razprodaje prostih mest na posameznem letu!

Primer:

Ljubljana – Varšava 96€

Primeri prostih nastanitev za zgornji termin: Varšava hoteli novo leto

lju-waw-96