Madagaskar iz Benetk z Air France za samo 510€ (povratne)!

by

8.12.2017: Na Madagaskar iz Benetk ponovno po super ceni! Prevoznik Air France v zimskih mesecih (do sredine marca 2018) ponuja povratne vozovnice v Antananarivo že za samo 510€! Na voljo je veliko terminov, akcija pa traja do konca decembra 2017. Na poti je samo po en kratek postanek.

Primer:

Benetke – Antananarivo 510€ (januar)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, koda za 10% popusta: JUICY (do 4.6.2017),v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)

22.9.2017: Očitno se je prevoznik KLM odločil, da bodo iz Benetk na Madagaskar ugodni leti kar za vedno na voljo! Povratne karte lahko še vedno kupite za samo 467€!

23.5.2017: Nora destinacija po odlični ceni – Madagaskar! Povratne vozovnice iz Benetk s prevoznikom Air France so na voljo že za samo 523€! Na poti je samo po en prestop v Parizu. Akcija velja za potovanja pred in po glavni poletni sezoni, do konca leta 2017. Cene so na voljo do 19.6. oziroma do razprodaje prostih sedežev.

Primera:

Benetke – Antananarivo 434€ 467€ (januar)