Decembrski skok v Maroko: povratne iz Benetk + 3 nočitve z zajtrkom že za samo 55€/osebo!

by

10.11.2017: Poceni skok v decembrski Maroko! Povratne vozovnice iz Benetk + 3 nočitve z zajtrkom v mestu Marakeš so na voljo že za samo 55€/osebo! Ponudba velja zatermin 10. – 13.12.2017. Pohitite, najcenejša prosta mesta se lahko hitro razprodajo!

Primer za termin 10. – 13.12.2017:

Benetke – Marakeš 40€ (oz. rezervacija za dve osebi: Marakeš 40€)

Nastanitev:

Hostel Kif Kif z zajtrkom 30€/2osebi (skupinska ležišča)

Riad Rahba Hotel z zajtrkom 45€/2osebi  (privat soba)

Za iskanje najugodnejših letov lahko uporabite pregleden iskalnik prevoznika: Ryanair Fare Finder

Maroko je raziskoval tudi član naše ekipe, načrt njegovega potovanja si lahko ogledate TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Prav tako se je po tej severnoafriški državi potepala znana blogerka Nina, njena doživetja pa si lahko preberete na njenem blogu: TUKAJ.

Poteklo:

6.10.2017: Vikend termin, ki smo ga objavili včeraj se je že razprodal (cena se je nekoliko dvignila), zato smo poiskali nov, enotedenski termin po ugodni ceni. Povratna karta + 7 nočitev v terminu 17. – 24.1. je na voljo že za 69€/osebo!

5.10.2017: Smešno poceni v Maroko! Povratne vozovnice iz Benetk so s prevoznikom Ryanair na voljo že za samo 36€, skupaj s 4 nočitvami z zajtrkom pa boste za pobeg v eksotiko odšteli že samo 56€/osebo! V Marakeš sicer lahko po tako nizki ceni letite v več različnih terminih, predvsem januarja 2018.

21.9.2017: Zaradi trenutne akcije prevoznika Ryanair so se cene spet spustile, spodnja ponudba pa je spet na voljo! Potovanje v Marakeš vas stane samo 102€/osebo (letalo+7nočitev)!

30.8.2017: Iz Benetk lahko s prevoznikom Ryanair ugodno odpotujemo v Maroko! Povratne vozovnice v Marakeš s prevoznikom Ryanair so na voljo že za samo 60€, za novembrski termin pa smo dodali še ugodne nočitve. Skupaj vas letalska karta in 7 nočitev z zajtrkom stane že samo 95€/osebo! Najnižje cene lahko najdete v nekaj jesenskih terminih (november-december), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

20.7.2017: Iz Benetk lahko po novem ugodno poletite tudi v Marrakeš s prevoznikom Ryanair! Za jesenski termin 22. – 29.11. smo poleg ugodnih vozovnic poiskali tudi ugoden hotel. Zadnji pobeg v tople kraje pred zimskim mrazom je na voljo že za 133€/osebo (letalo+nastanitev)