Nova akcija Volotea: enosmerne karte po Evropi že za 6€ (ugodno tudi v začetku poletja)!

by

Edit: najcenejših povratnih letov po 12€ žal ni več, so pa še vedno na voljo številne povratne karte pod 50€.

4.4.2018: Nova akcija letalske družbe Volotea! Tokrat so na voljo enosmerni leti že za 6€. Znižani so leti v pomladnih in poletnih terminih (iz Benetk, Verone), po takih cenah pa so na voljo termini predvsem za številne destinacije v Italiji, Franciji, Grčiji, Španiji,… Akcija sicer velja za lete do junija 2018 (za nekatere destinacije tudi julija!), traja pa do 6.4.2018 oz. do razprodaje prostih mest – kar se zna za najcenejše karte zgoditi zelo hitro in bodo cene na spodnjih povezavah že višje, kot so napisane.

Najugodnejše lete lahko poiščete s tem preglednim iskalnikom: Volotea iskalnik, več o akciji pa na posebni akcijski strani prevoznika: http://www.volotea.com/en/flight-offers/

Benetke – Mikonos 12

Benetke – Olbia 21€ (julij)

Benetke – Cagliari 21€ (junij)

Benetke – Zakintos 35€

Po znižanih cenah je na voljo več različnih destinacij! Najugodnejše lete lahko poiščete s tem preglednim iskalnikom: Volotea iskalnik

S prijavo v sistem prevoznika preko te povezave si lahko pridobite še dodatnih 10€ popusta za prvo rezervacijo letalske karte. Če želite popuste pridobivati ves čas, postanite član kluba Supervolotea s plačilom članarine 50€/leto. Vozovnice so s članarino ves čas znižane, tako da se vam (v primeru, da načrtujete vsaj dvakrat v letu potovati s to družbo) že splača vplačati ta znesek.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, koda za 10% popusta: JUICY (do 4.6.2017),v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

 

14.6.

TRST – NEAPELJ 49€

TRSTnEAPELJ50€

SANTORINI 30.9. – 14.10. 182€/osebo:

OLBIA 13. – 20.9. 192€/osebo:

LAMPEDUSA 21. – 28.10. 175€/osebo:

KRF 30.8. – 6.9. 163€/osebo:

5.6.2017: TOP CENE! Našli smo super poceni lete v top poletni sezoni iz Benetk na grške otoke! Za spodnje ugodne termine smo našli tudi najugodnejše namestitve. Gre za termine v top poletni sezoni, zato se lahko karte hitro razprodajo in posledično cene precej dvignejo. Pohitite z nakupom! Prevoznik je Volotea.

Spodnje ponudbe pa so že potekle (najcenejša mesta za omenjene termine so razprodana):

ALGHERO 19. – 26.7. 208€/osebo:

Ugodni so tudi leti v Olbio, več TUKAJ.

ATENE 6. – 13.9. 101€/osebo:

KEFALONIJA 27.7. – 3.8. 120€/osebo:

LEFKAS 28.7. – 4.8. 196€/osebo:

MIKONOS 5.7. – 13.7. 405€/osebo:

ZAKINTOS 28.7. – 7.8. 301€/osebo:

22.5.2017: Najnižje cene v večini niso več na voljo za top poletno sezono. Še vedno pa lahko najdete ugodnejše lete pred in po glavni sezoni.

19.5.2017: Nova akcija prevoznika VoloteaEnosmerne vozovnice so tokrat na voljo že za samo 5€, po nekoliko višjih, a še vseeno zelo dobrih cenah pa so na voljo tudi leti v najvišji poletni sezoni! Običajno je v smiselnem terminu na voljo let po taki ceni samo v eno smer, ampak to še vedno kar precej zniža redno ceno za povratni let. Akcija Volotee traja do srede, 24.5.2017 za potovanja do decembra 2017. Za lete v top poletnih terminih z nakupom ne odlašajte, saj se lahko cene hitro dvignejo (kot smo videli že v prejšnjih akcijah)!

Nakup kart po najnižjih cenah je možen na spletni strani letalske družbe: Volotea

Primeri cen (večinoma cene sicer niso več na voljo za visoko sezono):

Benetke – Lefkada 40€

Benetke – Santorini 80€

Benetke – Mikonos 60€

Benetke – Olbia 40€

Benetke – Zakintos 70€

Benetke – Samos 60€

volotea-maj17

 

Poteklo:

25.1.2017: Akcija prevoznika VoloteaEnosmerne vozovnice so tokrat na voljo že za samo 5€! Običajno je v smiselnem terminu na voljo let po taki ceni samo v eno smer, ampak to še vedno kar precej zniža redno ceno za povratni let. Akcija Volotee traja samo do petka, 27.1.2017!

volotea-jan17

vce-pmo-14

23.11.2016: “Black Friday” akcija prevoznika Volotea! Enosmerne vozovnice po Evropi so na voljo že za samo 1€/smer, za kar ne potrebujete biti član njihovega kluba (kot je to običajno pri njihovih akcijah)! V večini primerov so cene 1€ za lete na voljo v eni smeri (na voljo je malo terminov in je težko uskladiti najcenejše lete). Še vedno se splača kupiti karte, saj lahko tako privarčujete kar precejšen del cene vozovnice. Akcija velja za lete vse do julija 2017, traja pa do 25.11.2016! Število sedežev po takih cenah je omejeno!

Primeri cen:

volotea-black-friday16

5.7.2016: Nova akcija prevoznika Volotea! Enosmerne vozovnice po Evropi so na voljo že za samo 7,59€/smer.

volotea-jul16

5.4.2016: Nova akcija prevoznika Volotea! Enosmerne vozovnice po Evropi so na voljo za samo 6,81€/smer, za kar ne potrebujete biti član njihovega kluba (kot je to običajno pri njihovih akcijah)! V večini primerov so cene 6,81€ za lete na voljo v smeri proti Benetkam. Še vedno se splača kupiti karte, saj lahko tako privarčujete kar precejšen del cene vozovnice. Število sedežev po takih cenah je omejeno. Za nekatere destinacije so na voljo tudi znižani poletni leti (npr. Skiatos v juliju ali Asturias jul/avg)!

Akcija prevoznika Volotea za vse člane njihovega kluba Supervolotea! Enosmerne vozovnice po Evropi so na voljo za samo 1€/smer! Prevoznik opravlja tudi lete iz Benetk, odhodi z letališča Marco Polo po ceni 1€ pa so na voljo le za Bari (če ste že član Supervolotea, potem povratna karta stane manj kot 2€!). Povratkov po taki ceni je več, kar prav tako precej zniža ceno vozovnice: Bari, Bilbao, Cagliari, Catania, Olbia, Nantes, Marseille, Toulouse in Praga).

Akcija velja za potovanja od 17.3. do avgusta 2016, traja pa do konca dneva 17.3. oz. do razprodaje promocijskih sedežev, kar pa se lahko zgodi zelo hitro!