Še ceneje: iz Zagreba v New Orleans zdaj že za samo 310€ (avgust-september), Portoriko 420€

by

23.8.2018: Cena za New Orleans je zdaj še nižja! Povratne vozovnice lahko zdaj kupite že za samo 310€! Pohitite, po najnižji in podobnih cenah so na voljo le posamezni last minute termini! Še vedno pa ugodno tudi v Portoriko – povratne karte so na voljo za 420€!

11.7.2018: Iz Zagreba ugodno v Portoriko in ZDA! Povratne vozovnice s prevoznikom Condor so v nekaj jesenskih terminih na voljo že za samo 390€! Nekaj več letov je sicer septembra in oktobra na voljo po malce višji (a še vedno odlični) ceni. Cene veljajo do razprodaje prostih mest.

Primer:

Zagreb – New Orleans 370€ 310€ 

Iz Ljubljane v New Orleans za 430€ (več TUKAJ)

Še vedno ugodno tudi v Portoriko:

Zagreb – San Juan 390€ 420€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Poteklo:

21.5.2018: Super ugodne enosmerne vozovnice prevoznika Condor iz Ljubljane in Zagreba v New Orleans! Karte z vključeno prtljago lahko za lete pred in po glavni poletni sezoni kupite že za samo 110€/120€! Enosmerne vozovnice so primerne za izkušenejše popotnike oz. za popotnike, ki si sestavljajo potovanje z več različnimi destinacijami.

Primera:

Zagreb – New Orleans 110€

Ljubljana – New Orleans 120€

Iste cene tudi na strani prevoznika (priporočamo): Zagreb – New Orleans 110€

6.3.2018: Prevoznik Condor ponuja ugodne lete iz Zagreba! Povratne vozovnice v Cape Town so na voljo že za samo 420€, New Orleans za 430€, v Portoriko pa lahko odpotujete že za 470€! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, všteta pa je tudi check-in prtljaga.

Primera:

Zagreb – Cape Town 420€

Zagreb – New Orleans 430€

Zagreb – San Juan 470€

Iste cene tudi na strani prevoznika (priporočamo): Zagreb – Cape Town 420€

31.1.2018: Prevoznik Condor ponuja ugodne lete iz Zagreba v Washington! Povratne vozovnice v nekaj terminih pred glavno sezono so na voljo že za samo 420€! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, všteta pa je tudi check-in prtljaga. Solidna cena je na voljo tudi za lete v Halifax (Kanada).

9.2.2017: Nora cena za Washington se je vrnila! Tokrat lahko iz Zagreba poletite za samo 310€, iz Ljubljane pa za 430€! Ugodni leti so na voljo tudi za odhode z drugih bližnjih letališč, v ceno pa je všteta tudi 23kg check-in prtljaga! Najcenejši leti so na voljo v maju in juniju 2017. Prevoznik je Condor (+ partnerji), letalske karte pa lahko po isti ceni kupite tudi na spletni strani prevoznika: Condor

Primeri:

Zagreb – Washington (Baltimore) 310€

München – Washington (Baltimore) 300€

Dunaj – Washington 370€

Benetke – Washington 390€

Ljubljana – Washington 430€

zag-bwi-290

20.1.2017: NORA cena za ZDA! Iz Zagreba ali Münchna lahko v Washington (Baltimore) poletite za norih 290€!! Poceni tudi z drugih okoliških letališč in iz Ljubljane (430€).

Primeri odhodov iz Zagreba po najnižji ceni:

zag-odhodi-condor-baltimore