Norveško mesto Bergen iz Benetk že za 125€, ugodno tudi poleti!

by

22.3.2017: Še vedno lahko poceni poletite v pravljično norveško mesto Bergen! Povratne karte so v različnih terminih še vedno na voljo že za 125€ (maj in jesenski meseci), ugodne lete pa lahko najdete tudi v poletni sezoni (najdražji leti so julija in v začetku avgusta). Cene veljajo do razprodaje prostih najcenejših mest.

16.11.2016: Prevoznik KLM (s partnerji) ponuja ugodne lete v čudovito norveško mesto Bergen! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 125€, za le nekaj € več pa lahko odpotujete tudi v poletju 2017! Z nakupom poletnih vozovnic ne oklevajte, saj so lahko najcenejši sedeži hitro razprodani.

Primeri:

Benetke – Bergen 125€ (maj)

Benetke – Bergen 138€ (junij)

Benetke – Bergen 190€ (julij)

Benetke – Bergen 155€ (avgust)

vce-bgo-125

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).