Nove direktne linije s Flixbus-om iz Ljubljane: Bologna 38€, Firence 50€, Rim 58€ (povratne)!

by

Nove direktne linije prevoznika Flixbus iz Ljubljane! Enkrat dnevno lahko od 25.5.2017 naprej odpotujete v Rim, Firence ali Bologno! Direktne enosmerne vozovnice do Rima (postaja Tiburtina) so na voljo že za samo 29€ (povratne 58€), vožnja pa traja okoli 10h (odhod iz Ljubljane je ob 23.25, prihod v Rim pa ob 9.20). Povratki nazaj v Ljubljano so ob 20.30, prihod na ljubljansko avtobusno postajo pa je ob 6.30. Na poti do Rima so samo kratki postanki v Firencah in Bologni, kjer lahko prav tako izstopite (vendar menjava avtobusa za potovanje do Rima ni potrebna). Cene so na voljo do razprodaje najcenejših prostih mest.

Primeri:

Ljubljana – Rim 58€ (povratna)

Ljubljana – Firence 50€ (povratna)

Ljubljana – Bologna 38€ (povratna)

lju-fim-58

Prevoznik poleg ugodnega prevoza ponuja še brezplačen prevoz prtljage, brezplačno uporabo WiFi omrežja na avtobusu, električno vtičnico pri vsakem sedežu, WC, ugodni pa so tudi prigrizki na poti.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.