Osrednja Azija iz Ljubljane: v Mongolijo za samo 528€, Kirgizija za 393€, Kazakhstan pa 425€!

by

Super cene za lete iz Ljubljane osrednjo AzijoKirgizijo lahko obiščete že za 393€Kazakhstan za 431€, Mongolijo pa za samo 528€! Cena za Mongolijo (Ulan Bator) je glede na ostala okoliška letališča najnižja prav iz Ljubljane! Akcija velja za lete vse do konca maja 2017 (s povratki tudi v juniju), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Ljubljana – Biškek 393€

Ljubljana – Almaty 425€

Ljubljana – Ulan Bator 528€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

lju-fru-393