Namibija s Qatar Airways iz Münchna za 462€ (tudi v najvišji poletni sezoni!)

by

27.12.2016: Nova priložnost za poceni potovanje v Namibijo iz Münchna – tokrat so na voljo tudi leti v najvišji poletni sezoni! Prevoznik Qatar Airways ponuja povratne lete že za 462€ v različnih terminih vse do sredine decembra 2017, kar nekaj ugodnih letov je tudi v poletni sezoni. Na voljo so sicer tudi leti v času zimskih in prvomajskih počitnic. Akcija traja do 3.1.2017 oziroma do razprodaje prostih mest (kar se sploh za poletne termine lahko zgodi zelo hitro). Cena se sicer pred tem za poletne lete še ni spustila tako nizko!

Primeri:

München – Windhoek 462€ (februar-marec)

München – Windhoek 462€ (prvomajske počitnice)

München – Windhoek 462€ (julij-avgust 2017)

Po Namibiji se je potepala tudi popotniška blogerka Andreja, ki je izdelala dva načrta (krajšega in daljšega) za popotovanje po tej čudoviti deželi: Namibija 17 dni in Namibija 11 dni.

Več o Namibiji in o potovanju po tej državi si lahko preberete na uradni spletni strani namibijske turistične organizacije (KLIK). Prispevek o Namibiji v slovenščini si lahko preberete TULE, še sveže vtise iz letošnje pomladi s strani naših prijateljev, začinjene z izvrstnimi slikami, pa TUKAJ. Primer krožnega potovanja si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

namibijaTura

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook straniNakup vozovnic je sicer mogoč samo na strani prevoznika Qatar Airways.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Poteklo:

16.12.2016: Nova priložnost za poceni potovanje v Namibijo iz Münchna! Prevoznik Qatar Airways ponuja povratne lete že za 472€ v različnih terminih vse do konca junija 2017. Na voljo so tudi leti v času zimskih in prvomajskih počitnic. Akcija traja do nedelje, 18.12.2016.

28.11.2016: Danes je zadnji dan akcije za ugodne lete iz Münchna v Namibijo!

15.11.2016: Ponovno ugodno v Namibijo iz Münchna! Povratne vozovnice s prevoznikom Qatar Airways so na voljo že za 461€, v to čudovito deželo pa lahko po najnižjih cenah odpotujete vse do junija 2017, s povratki možnimi tudi kasneje! Akcija traja do 28.11.2016!

Primer:

München – Windhoek 461€ (decembrski božični termin)

München – Windhoek 461€ (zimske počitnice)

muc-wdh-461

29.8.2016: V novi vsesplošni akciji prevoznika Qatar Airways lahko iz Münchna poceni poletite v Namibijo! Povratne vozovnice v mesto Windhoek so s tem odličnim zalivskim prevoznikom lahko vaše že za samo 481€! Akcija velja za potovanja vse do junija 2017, traja pa do 5.9.2016!

muc-wdh-492

Primer:

München – Windhoek 481€

muc-wdh-481