Povratne letalske karte na Kubo iz Benetk s kratkimi prestopi za samo 454€ (tudi julij-avgust)!

by

11.1.2017: Akcija prevoznikov Air France/KLM iz Benetk! Na Kubo lahko v številnih terminih poletite že za samo 454€! Po taki ceni je možno odpotovati vse do decembra 2017, tudi v času poletnih počitnic. Povezava je super, na poti je samo en kratek prestop v Parizu in/ali v Amsterdamu. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Benetke – Havana 454€

Benetke – Havana 461€ 501€ (julij-avgust)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-hav-454

Poteklo:

12.7.2016: Akcija prevoznikov Air France/KLM iz Benetk! Na Kubo lahko v številnih terminih poletite že za samo 492€! Odpotovati je možno v septembra 2016 do marca 2017 (z izjemo novoletnih praznikov). Akcija traja do 5.8.2016.

vce-hav-492

Akcija prevoznikov Air France/KLM iz Benetk! Na Kubo lahko v številnih terminih poletite že za samo 478€! Odpotovati je možno v maju in juniju (s povratki možnimi tudi v začetku julija) ter od sredine avgusta do novembra 2016 (najzgodnejši povratki v začetku septembra, povratki pa možni tudi v decembru). Akcija traja do 4.5.2016.

Primer:

Benetke – Havana 478€

Benetke – Havana 478€ (november/december)

vce-hav-478