Rio de Janeiro/Sao Paulo iz Benetk že za samo 407€ (povratna)!

by

3.2.2017: Akcija ugodnih letov v Brazilijo z različnimi prevozniki še vedno poteka! Povratne karte v Rio ali Sao Paulo so na voljo že za samo 407€! Najcenejši leti so na voljo za potovanja od marca do junija 2017, za  lete v Rio pa tudi v jesenskih terminih. Tudi v splošnem je precej več letov po najnižjih cenah na voljo za Rio de Janeiro.  Akcija traja do razprodaje prostih mest.

Primera:

Benetke – Rio de Janeiro 407€ 

Benetke – Sao Paulo 407€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-gig-399

Poteklo:

6.10.2016: Brazilsko mesto Rio de Janeiro je dosegljivo po nizki ceni iz Benetk! Povratne vozovnice s prevoznikom Iberia so na voljo že za samo 415€! Akcija velja za potovanja do sredine junija 2017, traja pa do 12.10.2016! Po nekoliko višji ceni je možno leteti tudi v Sao Paulo.

vce-gig-415