S povezanimi leti iz Ljubljane/Benetk… s prevoznikom Easyjet preko Londona po Evropi in dlje!

by

Novo pri prevozniku Easyjet – povezani leti po Evropi in dlje! V sodelovanju z letališčem London Gatwick (in storitvijo Gatwick Connect) lahko rezervirate tudi povezane lete! Storitev Gatwick connect sicer obstaja že dlje časa, zdaj pa jo je uradno na svojo stran vgradil tudi prevoznik Easyjet, ki ima na letališču Gatwick eno od svojih večjih baz. Poleg povezanih letov po Evropi s priljubljenim prevoznikom lahko s storitvijo rezerviramo tudi longhaul lete naprej po svetu s prevoznikom Norwegian ali kanadskim Westjet-om.

Prednosti rezervacije nizkocenovnih letov s storitvijo Gatwick Connect:

  • povezani nizkocenovni leti z eno rezervacijo
  • samodejni prevoz oddane prtljage (ni potrebno oddajati prtljage za vsak let posebej)
  • zavarovanje v primeru zamude naslednjega leta zaradi zamude prvega
  • hitri prehodi čez varnostne kontrole

Povezane nizkocenovne lete s prevoznikom Easyjet lahko rezervirate TUKAJ.

Primeri zanimivih destinacij iz Ljubljane: Kanarski otoki, Islandija, New York, Singapur, Argentina, Maroko,…

Povezani leti so na voljo tudi za odhode iz Ljubljane, Benetk,… Ker prevoznik Easyjet opravlja štiri lete tedensko na letališče Gatwick, je izbira letov bolj pestra za evropske destinacije, ne pa tudi za čezoceanske. Storitev namreč omogoča samo povezane lete s krajšimi prestopnimi časi. Več izbire je na voljo za lete iz Benetk in drugih večjih vozlišč prevoznika.

Podobno storitev sicer že ponuja spletna agencija Kiwi.com, ki vključuje tudi druge nizkocenovnike in prestopna letališča.