Samo danes: iz Milana v Čile za samo 469€ (običajna povratna)!

by

Samo danes, 22.4.2016: povratne vozovnice iz Milana v Čile s prevoznikom LAN so lahko vaše že za samo 469€! Po taki ceni lahko v Južno Ameriko odpotujete od sredine oktobra do sredine decembra 2016. Na poti je samo po en postanek v Sao Paulu. Za nekaj € višjo ceno je postanek lahko samo 1,5-2h, če pa bi si radi ogledali mesto, lahko izberete tudi daljše postanke. Nakup kart po taki ceni je možen samo danes!

Primer:

Milano – Santiago de Chile 469€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-scl-469