Samo danes: z Dunaja po celotnem zahodu ZDA že za samo 408€ (povratne)!!!

by

Raziščite ameriške narodne parke (Yellowstone, Grand Canyon, Bryce…) z ugodnimi leti prevoznikov KLM/Delta/BADunaja! Povratne vozovnice v vsa večja mesta na zahodu ZDA so samo danes, 31.3.2016 na voljo že za samo 408€! Po taki ceni so možni leti do konca maja 2016.

Primer:

Dunaj – Salt Lake City 408€

Dunaj – Seattle 408€

Dunaj – Bozeman 444€

Dunaj – Phoenix 455€

Dunaj – San Francisco 454€

Dunaj – Reno 455€

Dunaj – Albuquerque 455€

Dunaj – Las Vegas 458€

Dunaj – Los Angeles 459€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, podobne cene so na voljo tudi v številnih drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Podroben plan potovanja po zahodnih ZDA si oglejte TUKAJ. Naše vtise iz letošnjega in predhodnih potovanj po tem delu sveta pa TUKAJ.

Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaDo Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-bzn-444