Poteklo: Super akcija Turkish iz Ljubljane v ZDA: vzhodna obala že za samo 429€, zahodna pa že za 515€ (povratne)!!

by

2.12.2016: Podaljšana akcija prevoznika Turkish Airlines za lete v ZDA se izteče danes!

Super akcija prevoznika Turkish Airlines za lete iz Ljubljane v ZDA! Po znižanih cenah lahko poletite v vsa ameriška mesta, kamor prevoznik leti! Povratne vozovnice na vzhodno obalo so na voljo že za samo 425€, na zahodno pa že za 512€! Akcija traja do petka, 25.11.2016, po takih cenah pa lahko odpotujete do konca marca 2017! Na voljo so tudi prednovoletni in malo daljši novoletni termini (ne za vse destinacije)!

Primeri:

Ljubljana – New York 429€ 

Ljubljana – Washington 429€ 

Ljubljana – Chicago 458€

Ljubljana – Boston 468€ 

Ljubljana – Miami 488€ 

Ljubljana – Houston 491€

Ljubljana – Atlanta 480€

Ljubljana – San Francisco 515€ (božični in novoletni termin San Francisco 515€)

Ljubljana – Los Angeles 544€  (božični termin Los Angeles 540€)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

lju-nyc-425