Super poceni kombinacije: Barcelona + Kanarski otoki iz Trevisa že za samo 84€ (povratne)!!

by

S prevoznikom Ryanair lahko poceni raziskujete Španijo! V Barcelono lahko poletite že za samo 40€, od tam pa naprej na Kanarske otoke že za samo 44€! Spodaj je na voljo ena od takih kombinacij za termin 21. – 30.11. (za vse otoke razen Gran Canaria se leti terminsko ujemajo). Cene vsebujejo ročno prtljago, na voljo pa so do razprodaje prostih sedežev. Skupaj vas kombinacija letalskih vozovnic stane samo 84€, zaenkrat pa je na voljo še veliko spodnjih kombinacij!!

Primer:

Povezava do Barcelone:

Treviso – Barcelona 40€

Povezave na Kanarske otoke:

Barcelona – Lanzarote 44€

Barcelona – Tenerife 48€  

Barcelona – Fuerteventura 44€

Barcelona – Gran Canaria 44€

Na Lanzarote lahko poletite tudi direktno iz Bergama:

Bergamo – Lanzarote 58€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

tsf-bcn-40

bcn-tfs-44