Tenerife v maju: povratne karte iz Trevisa + 7 nočitev že za samo 193€/osebo!

by

Edit: Zaradi razprodaje najcenejših sedežev v spodnjem terminu je cena malce narastla.

Poceni potovanje na vedno priljubljen otok Tenerife! Povratne vozovnice so iz Trevisa v majskem terminu 15. – 22.5. na voljo že za samo 78€! Za ta termin smo poiskali tudi ugodne namestitve. Skupaj vas povratna karta + nastanitev v ugodnem hotelu za en teden stane že samo 149€ 163€/osebo, v hotelu z zunanjim bazenom pa 163€ 177€/osebo (če potujeta dve osebi)! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, po taki ceni pa je na voljo samo omenjen termin.

Letalska karta: Treviso – Tenerife 78 120€ oz. 155€ 184€ za dve osebi

tsf-tfs-78

Nastanitve za termin 15. – 22.5.:

Celoten seznam prostih nastanitev za zgornji termin najdete TUKAJ.

tfs-hotel-jan17

Tenerife boste najlažje raziskovali z avtomobilom. Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).