Španija, Kenija, Maroko in London iz Benetk, s povratkom v Ljubljano že za samo 335€!

by

2.2.2017: Zanimiva kombinacija je še vedno na voljo! Cene so se le malo spremenile, celotna kombinacija pa je zdaj na voljo že za samo 335€!

3.1.2017: Odlična kombinacija po super ceni – obiščite Španijo, Kenijo, Maroko in London na enem potovanju že za samo 313€! Iz Benetk najprej poletite v Barcelono z enim od prevoznikov (najcenejši Ryanair že za 20€/smer), od tam pa naprej s prevoznikom Royal Air MarocKenijo, nato v Casablanco, od tam pa je z direktnim letom povratek nazaj v London ali Benetke. Na voljo je več različnih terminov v zimskih in pomladnih mesecih. Nakup kart pa je možen do razprodaje najcenejših prostih mest.

Primer povezave do Barcelone: Benetke – Barcelona 43€ 6.3.

Nadaljevanje potovanja z Royal Air Maroc:

Barcelona – Nairobi – Casablanca – Benetke 300€ 8.-20.-23.3.

Za še nižjo ceno je možen povratek tudi v London:

Barcelona – Nairobi – Casablanca – London 259€ 8.-20.-23.3.

Primer povratka v Ljubljano: London – Ljubljana 33€ 26.3.

Najugodnejša kombinacija Benetke-Barcelona-Nairobi-Casablanca-London-Ljubljana je tako na voljo že za samo 43+259+33=335€!

Za obisk Kenije je potrebna pridobitev vizuma! Več informacij TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

bcn-nbo-cmn-vce-299