Ugodno v Boston iz Avstrije – povratne vozovnice na voljo že za samo 388€!

by

Ugodno v Boston iz Avstrije! Povratne vozovnice iz Salzburga ali Dunaja so na voljo že za samo 388€! Na voljo so posamezni termini v maju in juniju, morda pa vam uspe najti tudi kakšen ugoden let v juliju. Karte so na voljo do razprodaje prostih mest, letov po teh cenah pa ni več veliko.

Primera:

Salzburg – Boston 388€

Dunaj – Boston 393€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primeri, podobne cene so na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Tudi do Dunaja vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

szg-bos-388