Venezuela iz Benetk že za samo 380€ (z možnim daljšim postankom na otoku Curacao)!

by

9.12.2016: Ponovno je na voljo nizka cena za lete iz Benetk v Venezuelo! Povratne vozovnice so na voljo že za 380€, po taki ceni pa lahko odpotujete v posameznih terminih do konca junija 2017. Akcija traja do 19.12.2016 oziroma do razprodaje prostih mest. V več terminih je možno izbrati tudi lete z daljšim postankom na otoku Curacao (10h).

Primer:

Benetke – Caracas 380€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Kaj si v Venezueli ogledati si lahko preberete TUKAJ.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

vce-ccs-385

Poteklo:

28.10.2016: Poletite v Venezuelo iz Benetk po super nizki ceni, 385€! Zaenkrat smo tako ceno za “socialistični raj” našli v samo nekaj februarskih terminih, vendar pa je po ceni 450-470€ na voljo precej več letov. Še vedno pa verjamemo, da lahko odkrijemo še več terminov po spodnji ceni. Nakup kart po taki ceni je možen do razprodaje prostih mest.