Ukraine International: Tajska iz Milana 327€, Indija 294€ oz. 345€ iz Benetk

by

14.8.2018: Dodali smo še cenejše lete v New Delhi iz Milana! Povratne so na voljo že za samo 294€, poleg tega pa lahko super ugodno poletite tudi na Tajsko! Povratne iz Milana lahko kupite že za samo 327€.

13.8.2018: Iz Benetk ugodno v Indijo s prevoznikom Ukraine International Airlines! Povratne vozovnice v New Delhi so na voljo že za samo 345€! Po nižjih cenah so na voljo številni leti v jesenskih in zimskih terminih 2018/2019. Akcija traja do razprodaje prostih mest. V ceno je všteta tudi check-in prtljaga. Običajno je ob povratku daljši postanek v Kijevu (potrebna nočitev, možnost ogleda mesta).

Primeri:

Milano – New Delhi 294€

Milano – Bangkok 327€

Benetke – New Delhi 345€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

8.5.2018: Iz Benetk/Budimpešte super ugodno v Indijo s prevoznikom Ukraine International Airlines! Povratne vozovnice v New Delhi so na voljo že za samo 289€! Iz Budimpešte lahko ugodno poletite tudi v Bangkok (355€). Gre za znižanje cen v first minute ponudbi: v Indijo lahko po najnižjih cenah poletite v različnih terminih od januarja do marca 2019, v Bangkok pa od konca poletne sezone do sredine novembra 2018. Akcija traja do 27.6.2018. V ceno je všteta tudi check-in prtljaga.

Primeri:

Budimpešta – New Delhi 289€

Budimpešta – Bangkok 355€

Benetke – New Delhi 319€

8.5.2018: Iz Benetk super ugodno v Indijo s prevoznikom Ukraine International Airlines! Povratne vozovnice v New Delhi so na voljo že za samo 324€! Take cene najdete v različnih terminih pred in po glavni poletni sezoni 2018, tudi v poznejših jesenskih in zimskih mesecih. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. V ceno je všteta tudi check-in prtljaga.

Edit: dodali smo še cenejše lete iz Milana (za tiste, ki jim je milansko letališče bližje od dunajskega).

Dunaja ugodno na Tajsko in Šri Lanko! Bangkok lahko z ukrajinskim prevoznikom Ukraine International odpotujete že za samo 367€, na Šri Lanko pa za 410€! Na voljo so različni termini do začetka poletne sezone (povratki tudi julija). Akcija traja do  25.4.2018 oz. do razprodaje prostih mest.

Primer:

Milano – Bangkok 338€

Milano – Colombo 367€

Dunaj – Bangkok 367€

Dunaj – Colombo 410€