Noro: Tokio iz Trsta že za neverjetnih 253€!

by

Nora cena prevoznika Aeroflot za lete v Tokio iz letališča v Trstu ali Veroni! Povratni let stane od 232€ naprej! Po tej ceni je voljo so termini od aprila do oktobra 2015. Ponudba velja do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Trst – Tokio – Trst 282€ (hvala za informacijo, Timotej!)

trstokio282e

Trst – Tokio – Verona 267€

Verona-Tokio-Verona 232€

Trst – Tokio – Benetke 363€

trsTokyoVCE363e

Trst – Tokio – Firence 253€

trsvcfir259e

Firence – Tokio-Firence 238€

Več o potovanju po Japonski si preberite v potopisu popotnice Andreje.

Za lažje iskanje najugodnejših letov priporočamo, da najprej poskusite poiskati karte na iskalniku Ebookers +-3dni, potem pa obiščete stran spletne agencije Vayama, kjer boste dobili najugodnejšo karto.

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja, sploh sedaj, ko lahko letno multitrip zavarovanje z visoko zavarovalno vsoto preko zavarovalnice NLB Vita sklenete že za samo 60€, osnovno enotedensko pa že za samo 12€.

Ugodne nočitve na Japonskem lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

flr-tyo-238