Zahod ZDA v visoki poletni sezoni: Phoenix je z okoliških letališč dosegljiv že za 460€!

by

Poleti na Zahod ZDA! Iz Dusseldorfa lahko v visoki sezoni ugodno poletite v Phoenix, ki je super izhodišče za road trip po zahodu ZDA! Do Dusseldorfa ugodno priletite iz Bologne, Benetk ali Dunaja, primer je spodnji termin (19.7. – 2.8.), kjer so evropski leti časovno usklajeni z letom v ZDA. Letov v Phoenix je na voljo še precej več, nakup pa je možen do razprodaje prostih sedežev. Kombinacije letov do Dusseldorfa in naprej do Phoenixa (ter nazaj) v visoki poletni sezoni so tako na voljo že za okoli 460€!

Primer (19.7. – 2.8.):

Dusseldorf – Phoenix 399€

Bologna – Dusseldorf 64€

Benetke – Dusseldorf 97€

Dunaj – Dusseldorf 90€

Še en primer julijskega termina: Dusseldorf – Phoenix 394€

Običajne najnižje cene za poletno sezono so precej višje – od okoli 550€ naprej!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do Brnika vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

dus-phx-399