Na Zanzibar iz Milana s Turkish Airlines že za samo 381€!

by

28.11.2018: Poceni na Zanzibar! Povratne vozovnice iz Milana so v trenutni akciji prevoznika Turkish Airlines na voljo že za samo 381€. Po najnižjih cenah lahko na Zanzibar poletite v različnih terminih do junija 2019 (vendar ne čez novo leto). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. Istočasno poteka tudi akcija za lete na Zanzibar iz Zagreba ali Benetk po ceni 465€ (več TUKAJ).. Splošno gledano so te karte ugodnejše (če vštejemo še ceno in čas prevoza do letališč), spodnja možnost iz Milana je predvsem dobra za primer, da v vaših željenih terminih ni ugodnega odhoda iz Benetk ali Zagreba.

Primera:

Milano – Zanzibar 381€

Nakup na agenciji v slovenščini na agenciji Letalske.si >>>TUKAJ<<<

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

Poteklo:

26.6.2018: Poceni na Zanzibar! Povratne vozovnice iz Milana ali Benetk v trenutni akciji prevoznikov KLM in Kenya Airways na voljo že za samo 333€/377€. Po najnižjih cenah lahko na Zanzibar poletite v različnih terminih od oktobra do decembra 2018 in od januarja do februarja 2019. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Milano – Zanzibar 333€

Benetke – Zanzibar 377€

Vse najugodnejše termine letov iz Milana najdete TUKAJ.

Edit: dodali smo še ugodne lete v Nepal (Kathmandu)!

22.5.2018: Poceni na Zanzibar! Povratne vozovnice iz Milana v trenutni akciji prevoznika Oman Air na voljo za samo 340€. V terminih po glavni poletni sezoni so cene sicer okoli 20€ višje, ampak še vedno ugodne! V nekaterih terminih ugodne karte ponuja tudi prevoznik Qatar Airways (vendar so najcenejše karte na voljo le iz Milana, ne pa tudi iz Benetk). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera:

Milano – Zanzibar 340€ (junij)

Milano – Zanzibar 362€ (september)

Vse možne termine letov na Zanzibar po najugodnejših cenah najdete >>>TUKAJ<<<

Benetke – Zanzibar 377€

*Trenutno lahko v Nepal ugodno odpotujete tudi iz Ljubljane (okoli 500€), vendar z bolj neugodnimi prestopnimi časi. Več TUKAJ.

25.7.2017: Poceni na Zanzibar! Povratne vozovnice iz Milana v trenutni akciji prevoznika Qatar Airways na voljo za samo 375€. Za jesenski termin 31.10. – 13.11. smo dodali še ugodne nočitve z zajtrkom. Najugodnejša kombinacija letala in nastanitve je na voljo že za samo 478€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, v različnih terminih vse do sredine decembra 2017 (od septembra naprej).

Primer za termin 31.10. – 13.11.:

Letalska karta: 

Milano – Zanzibar 375€ 

Po isti ceni so karte na voljo tudi na spletni strani prevoznika: Milano – Zanzibar 375€

Nastanitve za termin 1.11. – 13.11. (12 nočitev):

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

9.1.2017: Poceni dopust na Zanzibarju! Povratne vozovnice iz Milana so trenutno na voljo za samo 330€ s prevoznikom Oman Air. Za prvomajski termin 25.4. – 4.5. smo dodali še ugodne nočitve z zajtrkom. Najugodnejša kombinacija letala in nastanitve je na voljo že za samo 410€/osebo, v nekoliko boljšem hotelu tik ob morju pa za 435€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest, v različnih terminih vse do junija 2017.

Letalska karta: Milano – Zanzibar 330€ 25.4. – 4.5.

mxp-znz-330

Nastanitve za termin 26.4. – 4.5.:

Vse proste nastanitve za omenjeni termin najdete TUKAJ.

24.10.2016: Na Zanzibar še vedno ugodno (tudi v času zimskih počitnic – spodnji primer 21.2. – 2.3.)!

5.10.2016: Poceni zimski pobeg na Zanzibar! Spodaj smo za vas pripravili ponudbo ugodne letalske vozovnice in nastanitve za termin 21.2. – 2.3.2017. Najcenejša kombinacija karte in nastanitve v bungalovu ob plaži z zajtrkom je lahko vaša že za samo 478€/osebo! Nakup kart in nastanitev po taki ceni je mogoč do razprodaje prostih mest! Na voljo je sicer veliko različnih jesenskih in zimskih terminov po taki ceni!

Primer:

Letalska karta: Milano – Zanzibar 377€ 21.2. – 2.3.

mxp-znz-377

Nastanitev:

Celoten seznam prostih nastanitev za termin 22.2. – 2.3.2017 najdete TUKAJ.

znz-okt16

Skupaj vas potovanje z všteto letalsko vozovnico in 8 nočitvami z zajtrkom v bungalovu na plaži stane že samo 478€/osebo (v primeru potovanja dveh oseb)!

Po ugodni ceni je na Zanzibar možno odpotovati tudi iz Ljubljane s prevoznikom Turkish Airlines. Povratne vozovnice so lahko vaše že za 474€ (vendar ne v zgornjem terminu). Primer: Ljubljana – Zanzibar 474€