Poteklo: Zanzibar za 1.maj: povratne karte iz Ljubljane + 10 nočitev z zajtrkom že za 552€/osebo!

by

Prvomajske počitnice na Zanzibarju! Na sestrski strani smo pripravili ponudbo za enotedenske počitnice na tem čudovitem afriškem otoku. Ponudba velja za termin 25.4. – 6.5.2018, po isti ceni pa je možno potovati v več različnih terminih vse do junija 2018.

Letalske karte + 10 nočitev z zajtrkom so na voljo že za samo 552€/osebo.

Več informacij pa najdete na naši sestrski strani:

Poteklo: Zanzibar za 1.maj: povratne karte + 10 nočitev z zajtrkom 552€/osebo!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.