Nagradna igra BucketList dnevnik: znana sta nagrajenca!

by
10.12.2017: Nagradna igra je končana! Bucketlist dnevnikom sta nagrajena Klara Lukek in Gašper Vaupot! Za prevzem nagrade se obrnita na uredništvo dnevnika, kamor smo že sporočili vajini imeni: bucketlist.dnevnik@gmail.com!
Ostali pa imate še do polnoči priložnost kupiti dnevnike po znižani ceni (2+1free) z uporabo kode POSVETU!
Nagrajencema in vsem ostalim sodelujočim želimo čimveč nepozabnih doživetij še naprej!
8.10.2017: Ob koncu leta 2017 bomo ekipa Po Svetu in partnerji Bucket List NAGRADILI tudi vas, ki radi potujete! 🙂 In to z novim slovenskim izdelkom, ki je pisan na kožo avanturistom in ljudem, ki radi beležijo svoje dogodivščine. Bucket list je seznam stvari, ki bi jih rad naredil, da boš maksimalno izkoristil svoje življenje, mlad slovenski start up pa ga je preoblikoval v dnevnik s predlogi, ki vodijo do nepozabnih izkušenj, hkrati pa je v njem dovolj prostora tudi za tvoje nore ideje. Za ugodna potovanja do krajev, ki na tvojem bucket listu še vedno čakajo na kljukico, pa preveri na strani Po svetu ali na naši novi strani Letim z Brnika.
Kako sodeluješ?
Srečneža, ki bosta prejela brezplačen izvod dnevnika Bucket List bomo izžrebali v nedeljo ob 20.00. Izvod dnevnika Bucket List prejme tako oseba, ki je označila prijatelja, kot tudi označena oseba.
Ker pa je december smo se dogovorili za extra NORO ugodnost – vikend akcijo 2+1, kjer boš ob nakupu dveh Bucket List dnevnikov tretjega dobil gratis! Ob nakupu dveh dnevnikov uporabi kodo za popust POSVETU in zraven sebe razveseli še 2 svoja prijatelja. Tako, božična darila so pod streho. 🙂
Kupon velja do 10.12.2017 do 00.00.