-20% na lete Iberie – New York 350€, Miami 412€, Peru 615€ in še več kot 20 drugih destinacij!!!

by

Odlična akcija letalske družbe Iberia – ob uporabi kode za popust kar 20% popusta za lete v severno, srednjo in južno Ameriko!

Koda za popust je IB20IT (za odhode iz Italije) ali IB20DE (za odhode iz Nemčije)

Koda velja do 23. oktobra 2015 za lete do 17.marca 2016!

Nakup pod temi pogoji je možen samo direktno na uradni strani letalske družbe www.iberia.com! Kodo vnesete v 2. koraku, ko že izberete željene lete. Popust velja izključno, če lete opravljajo letalske družbe Iberia, Iberia Express ali Air Nostrum (ne pa npr. partnerska družba British Airways – ti podatki so vam lepo vidni pri izboru leta).

Če letite iz Benetk to pomeni, da so s popustom na voljo leti, ki vključujejo let Benetke – MAdrid ter potem iz Madrida naprej na naslednje destinacije:  Bogotá, Buenos Aires-Ezeiza, Cali, Caracas, Chicago–O’Hare, Guatemala City, Guayaquil, Havana,Lima,  Medellín–Cordova, Mexico City, Miami, Montevideo, New York–JFK,  Panama City, Quito, Rio de Janeiro-Galeão, San José de Costa Rica, San Salvador, Santo Domingo Las Americas, Santiago de Chile, São Paulo–Guarulhos

Mi smo uspešno preizkusili delovanje kode na naslednjih destinacijah: New York 350€, Lima (Peru) 615€, Bogota (Kolumbija) 500€, Miami 412€, Chicago 398€, …

Primeri:

vceNY437eIberiavcenyc350eIBvceLIM615e

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do Benetk vas ugodno pripelje družba GoOpti. Najbolj udobno je potovanje z avtomobilom, ki ga lahko najamete preko agencij Billiger-Mietwagen. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comza hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve).