Poteklo: Adelaide iz Bruslja za 627€, iz Ljubljane za 766€ (povratna)!

by

19.7.2014: Na žalost karte po teh ugodnih cenah niso več na voljo.

Zelo ugodna cena za povratni let do mesta Adelaide v Avstraliji iz Bruslja, s prevoznikom Emirates že za 627€! Odhodni termini za te super ugodne polete so na voljo od 20.10.2014 do 27.11.2014, povratek pa je lahko najkasneje 4 mesece po odhodu – torej, najkasneje do 27.3.2015. Do Bruslja se lahko ugodno zapeljete z našim letalskim prevoznikom Adrio Airwaysza odhodne termine iz Ljubljane so še vedno na voljo karte iz First Minute ponudbe za 139€.

Skupaj povratni let iz Ljubljane do Adelaida stane le 766€!

Primer:

Termine za lete z Adrio Airways  iz Ljubljane do Bruslja za 139€ si lahko poiščete v iskalniku ponudb na strani prevoznika.

Ta cena uradno ni reklamirana in je bistveno nižja kot običajno. Verjetno je, da je to t.i. cenovna napaka (error-fare), zato vam svetujemo, da pred kakšno koli nadaljnjo rezervacijo (hotel, najem vozila,…) počakate, da vam agencija izda letalsko karto (e-ticket). Nakup vozovnice opravite preko agencije Budgetair.ie.

Notranje lete po Avstraliji lahko zelo ugodno rezervirate preko japonske Expedio (desno zgoraj najprej izberite English), kjer lahko pogosto najdete zelo ugodne notranje lete po Avstraliji z družbo Jetstar. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila, tudi avtodoma, lahko uporabite agencijo Billiger-Mietwagennajem avtodoma ali bivalnika pa lahko opravite še na straneh motorhomebookers.comSeveda so čar Avstralije tudi neskončna prostranstva, za raziskovanje “Outbacka” priporočamo najem 4×4 avtodoma preko po naših izkušnjah zanesljive agencije 4WD Campers Australia.

bru-adl_627