31€ bonusa ob prijavi v sistem Airbnb!

by

airbnb-31

Eden najhitrejše rastočih načinov najema privatnih sob, stanovanj ali pa celih hiš po vsem svetu, Airbnb.com, trenutno ponuja možnost pridobitve brezplačnega bonusa v višini 31€ (običajno je popust 19€) ob prvi prijavi (nakup lahko izvršite kadar koli v roku enega leta) v njihov sistem preko te povezaveBonus lahko koristite pri najemu sobe s skupno vrednostjo rezervacije nad 88€. Z Airbnb lahko dobite ugodno nočitev pri lokalnem prebivalstvu tudi v drugače najdražjih metropolah sveta, npr. v New Yorku, kjer je ta storitev izjemno popularna. Popust ne velja za že obstoječe uporabnike storitev, pač pa le za nove uporabnike.

Tudi člani ekipe Po Svetu smo že večkrat prenočevali preko sistema Airbnb.com in imamo zaenkrat same dobre izkušnje. Pri izbiri nastanitve vam priporočamo, da iščete med tistimi ponudniki, ki že imajo (dobre) ocene njihovih gostov. Sistem je sicer že dovolj preverjen in zanesljiv, vseeno pa se pri rezervaciji nastanitve pri zanesljivih ponudnikih lahko znebimo dodatnih skrbi.

Za koriščenje 31€ popusta na prvo rezervacijo obiščite spletno stran Airbnb.com in se prijavite v sistem: 31€ popusta na Airbnb.com