Poteklo: Akcija družbe Meridiana: 50% popusta (na cene brez taks) na vse lete!

by

Velika akcija družbe Meridiana za lete v letu 2014: 50% popusta na osnovne cene kart (brez taks – v praksi to pomeni okoli 25-35% popusta na letalske karte) ob uporabi kode SCONTO50. Cene za bližnje destinacije (npr. Sicilija, Sardinija, Tirana, tudi Kijev) iz Trsta, Benetk in Verone se tako v glavni poletni sezoni (julij, avgust) gibljejo med 65-70€ za povratno karto, za malce daljše (npr. grški otoki) pa od 100€ naprej. Mauritius iz Milana pa že za 492€, Maldivi že za 432€ (hvala Aleksander Miletič)! Cene poleg ročne vključujejo tudi en kos dodatne prtljage (23kg)! Hvala Aljoši Jarc za informacijo v FB skupini Letalske karte.

Popust velja do 12:00 27.1.2014 za lete v obdobju od 10.2.204 do 15.10.2014. Več informacij na spletni strani AKCIJE Zanimive povezave družbe Meridiana:

  • Trst – Cagliari, Olbia (Sardinija)
  • Benetke – Olbia, Berlin, Düsseldorf, Stuttgart
  • Verona – Catania, Kišnjev, Kreta, Kijev, Moskva, Mikonos, Rodos, Santorini, Sharm el Sheik, Tirana, …
  • Milano – Mauritius, Maldivi, Mombasa, Dakar, …

Kako najti najcenejše karte: v seznamu na desni strani (glej sliko spodaj) izberite želeno destinacijo in pokaže se vam koledar z vsemi cenami. meridianaow

Do letališč v severni Italiji vas ugodno pripelje družba GoOpti. Najbolj udobno je potovanje z avtomobilom, ki ga po naših izkušnjah lahko najugodneje najamete brez odbitne franšize preko agencije Billiger-Mietwagen že za 20€ dan. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.comza hostle priporočamo Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€).

Več nasvetov za kratek obisk Sicilije pa si oglejte v naslednjem prispevku.   meridianaOlbia