1 mesec, 6 destinacij po Evropi in okolici za samo 326€ (kombinacija letalskih kart)

by

S široko ponudbo nizkocenovnih prevozov smo za vas pripravili primer potovanja po Evropi in okolici. Spodnji primer potovanja je narejen za obdobje od 11.2. do 9.3., glede na pestro izbiro letov pa si lahko potovanje priredite tudi po svoje. Odhod je iz Ljubljane, na poti pa obiščete še London, Maroko, Španijo, Islandijo, Norveško, vrnete pa se v Salzburg. Celotno potovanje stane samo 326€,

Ljubljana – London 15€ 11.2.

London – Rabat 27€ 20.2.

Rabat – Madrid 22€ 28.2.

Madrid – Islandija 130€ 3.3.

Islandija – Salzburg 132€ 8.3. (daljši postanek v Oslu za ogled mesta). Za isto ceno možen tudi povratek kak dan kasneje, s prestopom v Berlinu.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Iskanje letov z več destinacijami je zamudnejše, zato si pri iskanju terminov zase vzemite več časa.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-lut-15 lon-rab-27rab-mad-22mad-kef-130kef-szg-134