15€ popusta na nizkocenovce: Ljubljana – Bruselj za samo 14€, London za 29€… (povratne)!

by

Izkoristite 15€ popusta na nizkocenovne lete! Iz Ljubljane lahko tako v Bruselj in nazaj letite že za samo 14€, v London pa 29€, z bližnjih letališč pa še npr. v Pariz za 13€ (Benetke), v Valencio za 26€ (Trst)…! Za koriščenje popusta najprej poiščite ugoden termin za let (lahko tudi z okoliških letališč na še več različnih destinacij) preko agencije Skyscanner: Povezava (klik). Možni so leti z vseh okoliških letališč, kamor letijo nizkocenovne družbe (Ryanair, Wizzair).

Ko si izberete pravi termin, obiščite spletno stran Kayak.it v načinu brez zgodovine (desni klik na povezavo “Odpri v oknu brez beleženja zgodovine” ali “Incognito window”: Povezava (klik), kjer poiščete lete na izbrane termine.

Ko najdete svoj let, v rezultatih poiščite povezavo na agencijo Opodo:

lju-lon-opodo

Nadaljujte z rezervacijo (stran je v italijanščini), v okence “Aggiungi codice promozionale” vpišite kodo: OP15EURO. Ta vam prinese dodatnih 15€ popusta na letalsko karto.

koda-opodo

Nadaljujte z rezervacijo in nakupom kart. Uveljavili ste 15€ popusta, v Bruselj lahko tako iz Ljubljane letite že za 14€, v London pa za 29€ (povratne)!

Do odhodnih letališč vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitevAirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila uporabite po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Primer rezervacije za Bruselj:

lju-bru-14