6-dnevni oddih na Maldivih s povratnim prevozom iz Ljubljane za samo 503€/osebo!!

by

Oddih na Maldivihjuniju! Povratna vozovnica iz Ljubljane (shuttle+letalo) + 6 nočitev v hotelu 3* za termin 5.- 12.6.2016 je lahko vaših že za samo 503€/osebo! Cena je na voljo do razprodaje prostih mest na letalu in v hotelu. Možni so sicer tudi drugi termini, še ceneje lahko na Maldive odpotujete od novembra naprej, ko je cena za povratni prevoz iz Ljubljane samo 390€.

Letalska povezava: za rezervacijo prevoza do Maldivov obiščite spletno stran prevoznika FlyDubai. Za odhodno “letališče” izberite avtobusno postajo v Ljubljani, saj je v ceno karte vštet tudi povratni shuttle prevoz do zagrebškega letališča. Nakup povratne vozovnice po ceni 438€ je možen samo na spletni strani prevoznika: Ljubljana – Male 438€

V ceno je vključena check-in prtljaga do 20kg in ročna prtljaga do 7kg. Več informacij o trenutni akciji prevoznika FlyDubai je na voljo TUKAJ.

Nastanitev: 

Crown Reef Inn 3* 131€

Ui Inn Maldivi 3* 139€ z zajtrkom

Hotel Crown Reef Inn 3* se nahaja blizu letališča, zato je prevoz do hotela zelo poceni (ali celo zastonj), za razliko od drugih bolj oddaljenih hotelov. Odhod nazaj proti Evropi je že ob eni uri zjutraj, zato za zadnjo noč nismo predvidevali spanja v hotelu. Za izbiro drugega hotela obiščite sledečo povezavo, kjer se nahaja celoten seznam nastanitev za omenjeni termin: Maldivi hoteli 6.- 12.6.

Povratni prevoz iz Ljubljane do Maldivov 5 nočitev v hotelu 3* vas v omenjenem terminu stane samo 503€/osebo, v hotelu z zajtrkom pa 507€!

Možni so tudi drugi termini, precej ugodnejši so od novembra naprej, ko povratni prevoz iz Ljubljane stane samo 390€.

Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

maldivi-hotel-131

lju-mle-438