8-dnevno križarjenje po Mediteranu z vključenim polnim penzionom že za samo 199€/osebo!

by

Poceni križarjenje po Mediteranu z vključenim polnim penzionom! Odhod je iz Savone, na poti pa obiščete še Marseille, Barcelono, Mallorco, Rim, La Spezio, povratek pa je nazaj v Savono. Na ladji preživite 8 dni (7 nočitev), z najemom notranje kabine pa križarjenje stane samo 199€/osebo! Na voljo sta dva različna termina januarju 2016/2017!

Do Savone vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOptiali pa se tja odpravite s prevoznikom Flixbus.

Primer decembrskega termina 14. – 21.1.:

Savona-Marseille-Barcelona-Mallorca-Rim-La Spezia-Savona 199€/osebo

krizarjenje-costa-mediteran-199

Drugi januarski termin: 21.01. – 28.01.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

križarka-costa-mediterana