Redne cene Turkisha iz Ljubljane: Dubai 289€, Indija 399€, Bangkok 466€, New York 472€,… (povratne)!!

by

26.12.2016: Še vedno je na voljo veliko ugodnih povezav iz Ljubljane s prevoznikom Turkish Airlines! Najcenejše vozovnice so na voljo na hrvaški različici strani Skyscanner. Če vas preusmeri na kakšno drugo različico, lahko v okencu desno zgoraj spremenite državo/jezik/valuto strani. Gre za najnižje redne cene, ki so na voljo do razprodaje najcenejših mest.

Prevoznik Turkish Airlines do nadaljnega niža cene za lete iz Ljubljane! Spodaj smo pripravili seznam popularnih destinacij po znižanih cenah, npr. Dubaj 289€, Mumbaj 410€, Bangkok 469€, New York 473€,… Gre za redne najnižje cene, tako da lahko v prihodnjih akcijah pričakujemo še ugodnejše lete kot iz preteklih akcij!

Primeri:

Bližnji Vzhod:

Ljubljana – Dubaj 289€ 

Ljubljana – Muscat 376€

Azija:

Ljubljana – Mumbaj 399€ 

Ljubljana – Delhi 417€

Ljubljana – Bangkok 466€ 

Ljubljana – Colombo 489€

Ljubljana – Maldivi 522€

ZDA in Kanada:

Ljubljana – New York 472€ 

Ljubljana – Chicago 481€ 

Ljubljana – Montreal 481€ 

Ljubljana – Toronto 489€ 456€

Ljubljana – Miami 505€ 

Ljubljana – Houston 505€ 

Zaradi nedavnih terorističnih napadov so na letališču v Istanbulu povečali nadzor. V sporočilu za javnost so zapisali: Obe mednarodni letališči v Istanbulu sta že pred časom uveljavili sistem dveh varnostnih kontrol, kjer je prva varnostna kontrola že pri vhodu v letališko stavbo. Tam so pregledani vsi, tako potniki kot obiskovalci. Potniki na letih morajo tudi skozi drugo varnostno kontrolo, le-ta pa se nahaja po pregledu potovalnih dokumentov. Že dober mesec pa je vpeljana tudi tretja varnostna kontrola, ki se nahaja na cesti pred vstopom na območje letališča, kjer se pregledajo vsa vozila ter potniki v njih. Na območju letališč pa je tudi povečana prisotnost varnostnih organov. Slovensko Ministrstvo za zunanje zadeve potovanja preko letališč v Istanbulu označuje za varna, letalski promet pa poteka po ustaljenem urniku. 

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-dxb-289

Poteklo:

Akcija prevoznika Turkish Airlines! V trenutni ponudbi lahko iz Ljubljane zelo ugodno poletite v Bangkok, povratna vozovnica stane samo 415€, prav tako pa so na voljo tudi poceni leti v Delhi, kamor lahko poletite za 402€. Nekoliko cenejše so tudi karte za ZDA (New York, Houston, Atlanta…), v New York lahko poletite za 492€. Akcija velja za potovanja do sredine decembra 2016, traja pa do 22.8. oz. do razprodaje sedežev na posameznem letu. Za nekatere destinacije (Bangkok, Delhi, Kuala Lumpur) so na voljo tudi leti v avgustu! Do konca septembra lahko poceni poletite tudi v Bejrut, karta stane 255€.

Primeri:

Ljubljana – Dubai 285€

Ljubljana – Bangkok 415€ 

Ljubljana – Bangkok 415€ (avgust)

Ljubljana – Delhi 405€   (avgust 405€)

Ljubljana – Kuala Lumpur 473€

Ljubljana – New York 495€

Ljubljana – Bejrut 255€

lju-bkk-415