Akcija Turkish iz Ljubljane v ZDA: New York 499€, Chicago/Boston 509€, Los Angeles 716€ (povratna, tudi čez novo leto!)

by

Nova promocija letalske družbe Turkish Airlines iz Ljubljane do ZDA:

New York 499€ primer čez 1. maj 2016

ljuny499e1maj

Chicago 509€

Boston 509€

Houston 703€ v poletju 2016!  pomladi (npr. čez 1. maj) 575€

Los Angeles 764€ v poletju 2016!  pomladi (npr. čez 1. maj) 716€

Cena velja za povratne letalske vozovnice z vključeno dodatno prtljago preko ene največjih evropskih spletnih agencij Flugladen (v angleščini)! Na uradni spletni strani letalske družbe so cene okoli 30€ višje.

Termini so na voljo od 6. novembra 2015 naprej, za nekatare destinacije (npr. Boston) so cene na voljo tudi čez novo leto in poletne počitnice 2016. Predvsem v teh dveh terminih so cene konkurenčne ali celo nižje najugodnejšim ponudbam iz drugih letališč v bližini Slovenije!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.  Za iskanje datumov z najnižjo ceno priporočamo, da obiščete spletno stran prevoznika Turkish Airlines, saj iskalnik (primer spodaj) omogoča boljši pregled cen po različnih datumih, potem pa z tam najdenimi datumi kupite karte na cenejši agenciji Flugladen.

Dodaten primer:

Ljubljana – Boston 509€ idelani termin čez novo leto!

Ljubljana – New York 499 čez božič in novo leto!

Ugodne nočitve lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). V ZDA priporočamo najem vozila, kako to naredite najugodneje si oglejte v naslednjem prispevku oziroma uporabite po naših izkušnjah najugodnejši agenciji Billiger-Mietwagen. Več o potovanjih po ZDA pa si preberite na našem Forumu.

DODATNO:

Ure letov z družbo Turskih Airlines iz Ljubljane do nekaterih destinacij v Ameriki (predvsem Los Angeles) niso najbolj ugodne, saj je skoraj vedno vsaj v eno smer potrebno prespati v Istanbulu, kar pa ni nujno slaba novica, saj vam hotel v večini primerov plača letalska družba (kar smo letos uspešno preizkusili tudi mi 🙂 ), postanek pa lahko tudi izkoristite za krajši ogled mesta – več o pogojih te ponudbe pa TUKAJ in TUKAJ. A POZOR: ker bo letalska družba Turkish v naslednjih mesecih verjetno uvedla dodatne lete med Ljubljano in Istanbulom, lahko to pomeni, da vam hotel ne pripada, saj lahko (sicer naknadno, a po njihovih pogojih to ni pomembno) obstaja krajša povezava.

Poteklo:

ljunyturkish522eOdlična promocija letalske družbe Turkish Airlines iz Ljubljane do naslednjih destinacij: New York 595€, Toronto 624€, Washington 625€, Buenos Aires 666€, Los Angeles 685€. Cena velja za povratne letalske vozovnice z vključeno dodatno prtljago pri nakupu kart preko uradne spleten strani prevoznika www.turkishairlines.com, pri nakupu preko spletne agencije Budgetair pa je cena še okoli 10€ nižja.

Ponudba do Buenos Airesa trenutno na žalost (še?) ni aktivna, čeprav jo na določenih sistemih najde, če nameravate potovati v Argentino preverite čez kakšen dan ali dva, če se bo stanje spremenilo.

Termini so na voljo od 1. novembra 2014 do 30. aprila 2015, z izjemo obdobja od 15. decembra do 15. januarja, akcija pa velja od 1. do 30. novembra 2014 oz. do odprodaje zalog poceni kart. Za iskanje datumov z najnižjo ceno priporočamo, da obiščete spletno stran prevoznika Turkish Airlines, saj iskalnik omogoča boljši pregled cen po različnih datumih.