Iz Trsta ali Benetk v Los Angeles z Alitalio že za 449€ (tudi za prvomajske počitnice)!

by

Akcija prevoznika Alitalia za lete v Los Angeles iz Trsta in Benetk! Povratne vozovnice na zahodno obalo ZDA so lahko iz Trsta vaše že za 467€, iz Benetk pa za 449€. Po najnižjih cenah so na voljo predvsem last minute leti v aprilu in maju (tudi za prvomajske počitnice), morda pa kakšen ugoden termin najdete tudi kasneje (vendar v visoki poletni sezoni ni za pričakovati tako nizkih cen). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Trst – Los Angeles 467€

Trst – Los Angeles 467€ (1.maj, daljši postanki)

Benetke – Los Angeles 449€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

trs-lax-467

31.1.2017: Super cene za Miami na žalost niso več na voljo, lahko pa po nizkih cenah kupite povratne lete iz Trsta (ali Benetk) v New York! Povratne vozovnice iz Trsta so s prevoznikom Alitalia in partnerji v zimskih in pomladnih terminih (marec-maj) na voljo že za samo 388€! Po podobni ceni lahko poletite iz Benetk. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Trst – New York 388€ (primer za prvi maj)

Benetke – New York 384€

Dobre cene najdete tudi za nekatera druga večja mesta v ZDA:

Trst – Los Angeles 469€

Benetke – Los Angeles 448€

Ugodni leti tudi v Boston in Toronto.

Tudi za New York lahko na TEJ POVEZAVI nakupite ugodne vstopnice za ogled znamenitosti. Z nakupom CityPass vstopnic lahko privarčujete tudi do 50%! Za New York priporočamo tudi nakup kartice New York Pass, več informacij o kartici pa je na voljo TUKAJ.

 

trs-jfk-388

Poteklo:

24.1.2016: Ponovno so na voljo poceni leti iz Benetk ali Trsta v Miami! Prevozniki so različni (Alitalia, KLM, AF, BA, Iberia), povsem pa je možno, da gre za novi error fare (tako kot nedavno, ko so se po nekaj urah cene dvignile). Na voljo so različni termini do junija 2017, po nizkih cenah pa lahko poletite tudi v posameznih jesenskih terminih. Z nakupom ne odlašajte!

Primera:

Benetke – Miami 333€

Benetke – Miami 337€

Trst – Miami 356€

vce-mia-333

Poteklo:

Edit: cene so se že malo zvišale, možno pa je, da je v splošnem šlo za napako v sistemu, ker so trenutne cene za Miami na voljo samo še na posameznih agencijah.

Akcija prevoznika Alitalia! PPrevoznik ponuja super poceni lete v Miami z odhodom iz Trsta ali Benetk! Najcenejši leti so na voljo za potovanja v maju, le malce dražji pa tudi v aprilu 2017, solidne cene pa najdete tudi v februarju in marcu (okoli 50€ višje). Akcija traja do 23.1.2017. Po znižanih cenah so na voljo tudi številne druge destinacije v mreži prevoznika, več informacij o akciji pa je na voljo TUKAJ.

Benetke – Miami 350€ 370€

Trst – Miami 368€ 385€

Ugodno tudi npr. v New York:

Trst – New York 407€

trs-mia-368